24. toukokuuta 2012

Jou, tsekidaut!

IMAG0381

J&E: Me päätettiin vihdoinki perustaa yhteinen blogi, koska me kerrottiin niin paljon samoista asioista ja menoista. Ehkä teitäkin helpottaa lukee samat asiat kahden blogin sijasta yhdestä paremmasta blogista!
Jutut ja naamat jatkuu samoina, mutta bileet paranee! Tää ratkasu helpottaa myös meitä, kun on kaks ihmistä tekemäs postauksia ja postaustahti on silloin ehkä inhimillisempi.
Meidän vanhoihin blogeihin pääset näistä linkeistä: jaanan blogi ja elliinan blogi.

IMG_3628
IMG_3632
IMG_1127

Tervetuloa seuraamaan meidän sekopäämeininkiä ja vähä muitaki kuulumisia! Ja teille mahdollisille uusille karvakamuille pieni infopläjäys meistä molemmista, olkaatte niin hyvät:

Ollaan kuulkaa kohta 20-vuotiaita naisenalkuja jotka on tuntenu toisensa perskarvoja myöten melkein koko pienen ikänsä. Rakkautemme kohteet ovat hyvin samankaltaisia, juhliminen, pojat, kaverit, kesä, alkoholi, reissaaminen, ruoka, ja joskus liikunta. Täydennämme toisiamme hyvin ja välillä huomaamatta käyttäydytään ihan sanomisia myöten samalla tavalla. Tunnetaan toisemme ja toistemme vaatekaapit läpikotasin ja nähdään yleensä lähes every single day!
Me toteutetaan lähes kaikki hulluimmatki ideat ja ollaan aina valmiita uusiin haasteisiin. Yks uus haaste onkin tupsahtamassa meidän elämään toivottavasti tämän kesän aikana.

IMG_1409
IMG_2675
skii
IMG_2805

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti