27. toukokuuta 2012

Lähen hawaii paita pääl kiertää discoi


J&E: Olipas kuuma ja kostee viikonloppu! Meidän menojalkaa vipatti jo niin kovaa perjantaina, että pakkohan se oli hakee Sanna messiin ja alkaa nauttiin vähän vettäväkevämpää. Kohteena oli Passionin terassi (ylläripylläri, meille varmaan tarjotaan kohta jotain kantiskorttia) ja sielä oli pari muutaki illanistujaa. Ja koska meille ei pelkkä passion riittäny, käytiin vielä tsekkaamassa kuuban tyhjä meno ja rodeon paska meno. Mutta meidän oma meno olikin sit paljon parempaa tasoo, jonka voi päätellä Jaanan vessassa vietetystä tunnista ja Sannan jäätävästä juomien kumoomistahdista. Kotimatkalla nautittiin hieman kebabeläintä, jota Jaana ei tosin nähnyt syövänsä. Kotimatka meni Elliinan painaessa lujaa kaasua kohti himatuikkua Jaanan koomaillessa takapenkillä.

IMG_3684
IMG_3689
IMG_3692

Sit tuliki lauantai ja ei meille tietenkään pelkkä perjantain meno riittäny, vaan taas me jotenkin kummasti löydettiin ittemme passionista saman kolmikon voimin. Passionissa moikattiin pari tuttua ja sit saatiin idea lähtee Hämeenkyrön ihkaomaan juottolaan vähä joraileen LMFAO:n tahdissa. Näytettiin vähä muille miten running mania vedetään ja hiki virtas. Kyllä siinä muut sokaistu meidän muuveista!

IMG_3709
IMG_3710
IMG_3712
IMG_3716
IMG_3728

Loppuyöstä otettiin vielä kaikki ilo irti Jaanan bemarista. Nautittiin kattoluukusta ja Jaana opetteli loistavin tuloksin vähä polttaan kumia (kytkintä)!

IMG_3718
IMG_3722
IMG_3723
IMG_3725
IMG_3731

PS. 101 things to do- listalla 97 kohtaa jäljellä! Käy terassilla, käy leffassa, käy Tikissä ja käy Venttiilissä, CHECK!

2 kommenttia :

  1. Voi että ! Ihan mahtavaa :D
    Ja sanna on hiukan ruskee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, oli kyllä ihan hassua! :D
      joo sanna nyt on ihan tommonen omaa luokkaansa, me jaanan kanssa aikalailla ollaan kalpeita sen rinnalla 8) Mut mäki yritin tänää ottaa vähä arskaa!

      Poista