28. toukokuuta 2013

ei otsikkoa

J: moi, ehkäpä pienen päivityksen paikka. Oon monesti taas saanu tän tekstikentän auki, kuvat muokattua mutta en sanaakaa tekstiä tähän.
Nytkään tästä ei nyt tuu yhtää mitää. Kirjotan kauheesti kaikkee monen monta riviä ja pyyhin hetken päästä kaiken pois. Tuntuu, ettei oikeen tapahdu mitään mainittemisen arvosta. Pelkästään töitä, pyöräilyä ja viikonloppuna vähä maakuntamatkailua. Siinä kaikki.
3. kesäkuuta mulla olis pääsykokeet, mutta en ajatellu ilmestyä paikalle palauttaan tyhjää paperia. Kaikkien mielestä pitäs mennä kattoon millasta siellä on, mutta mitä turhia. Tulevaisuus näyttää mustalta ja se jos mikä vituttaa. Luulin, että mulla oli tänään positiivinen fiilis, mutta ei näköjään ollukkaa ja puran sen nyt taas vaihteeks tänne.
Kohta lähden joko käveleen tai pyöräileen, en oo saanu sitäkää päätettyä. Oon ollu maalla torstaista asti, on vähä lyhyempi matka töihin. Kuuden työpäivän putkesta tänään alkaa viimenen. Luojan kiitos. Torstaina aamulla kuuteen tekeen inventaaria. Hieno juttu.

collageii 2013-05-28 10.20.39 collagell collagej

Sitten haluaisin vielä mainita asiasta nimeltä kuvien kopioiminen. Kaikkihan te ruudun sillä puolella varmasti tiedätte, että semmonen pelihän ei käy. Toisten kuvien kopioiminen ja toisena henkilönä esiintyminen on rikos josta voidaan rankaista (vai rangaista?? :D). Joten, se kuvien kopiointi loppuu nyt.

I suppose you all know, that copying other people's pictures is illegal. Performing as another person and using copyed pictures in internet is a crime, and you can get serious trouble for that. Copying my pictures stops now, right?

Luoja mikä enkkuväännös, mutta eiköhän siitä tajua pointin :DDDDD

Ja vielä: Uudet Vain Elämää artistit voi jehna, tokasta kaudesta taitaa tulla ihan floppi.

1 kommentti :