27. kesäkuuta 2012

Himo(ka)s juhannus 2012!


J&E: Takana ihan paska juhannus. NO VITSI! Ihan mahtavaa oli! Perjantaina me kauheella kiireellä pakattiin autoon vimpat kimpsut ja kampsut ja lähettiin paukuttaan kohti Himosta.
Oltiin sen verran myöhään perillä, että ne perkeleet ei antanu meidän viedä yhtä pienenpientä punaista pakettiautoa leirintäalueelle. Mutta loppujen lopuks löydettiin silti oikein loistava leiripaikka. Parkkipaikoilta ihan leirintäalueen kyljestä.

Paviljonki oli perseestä, siitä puuttu NELJÄ kepakkoo joten me luovutettiin ja heitettiin se auton alle. Löydettiin grillinkasaajatki ku tilauksesta ja säästyttiin kovalta hommalta. Makkarat paistuun ja saatiin ku saatiinki rakkaitaki rakkaammat Kouvolan pojat makkarakesteille meidän leirille. Jälleennäkemisen riemu oli suuri! Kolme päivää niiden ihmisten kanssa on ku hattaraa pilven päällä :--D Meillä oli niiden kanssa ihan huippuhauska rientää paikasta toiseen ja sekoilla.

Ekana iltana ei nähty yhden yhtä artistia koska me vaan palloiltiin leirintäalueella ja Elliina se kävi ja hyppäs benjin Tuukan kanssa! Me oltiin aika yllättävän ajoissa nukkumassa ja oli ihan sairaan kylmä. Kuulemma 4.5 plusastetta ja sen huomas!

IMG_4135
IMG_2900
IMG_2829
IMG_2797
IMG_2778
ööö
ö

Voi terve mikä lauantai. Silloin alotettiin pämppään jo aamusta ja jatkettiin seuraavat 16 tuntia.. Niihin tunteihin mahtu vaikka mitä. Vuorostaan poikien leirissä sekoilua, petri nygård, eppu normaali, apulanta, metrilakua, rodeoo, sairas määrä ruokaa, roosa, bileareenan kreisibailausta, kuus sarvee, monta hajonnutta tuolia, mansikkajätskit, ihan jäätävän hieno kotkatakki joka oli ainaki 50eukkoo, piri_stystä, esjonne, viharakkaus suhde joka on pelkkää vihaa, aviomies ja 7 lasta perhevolvossa, nurmikolla pilven ottoo, maailman hienoin kypärä, monta kadonnutta ääntä ja paskasia tennareita. Eli parempaa jussia ei ois voinu toivooo.

IMG_2907
IMG_2909
IMG_2911
IMG_2918
IMG_4149
IMG_4214
IMG_4207-001
Kuva0761
Kuva0764

Kaipuu himokselle on kova, miks juhannus on vaan kerran vuodessa? Onneks pian on Tammerfestit ja pääsee taas aviomiehen, heinähatun, tukan ja simpan kanssa ottamaan sivistyneesti. (ei..)

101 things to do -listalta ompi taasen moooonta kohtaa ruksittu yli: Osta metrilakua, osta pallogrilli, himosjuhannus, näe Petriii livenä, kahden päivän putki, reissaa vitulla, juo Mantsun shotit, syö makkaraa. Kohtia jäljellä 83!

4 kommenttia :

  1. Hauskoja kuvia :DD
    ja teidän listalla on vielä Hiiieman tehtävää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä me ehditään, yli kaks kuukautta vielä aikaa, eikä kukaa oo päättäny koska kesä loppuu :D ja eikös, loputki kuvat oli loistavia, mutta ehkä vähä vähemmän julkasukelposia (:

      Poista
  2. no joo totta toikin :P
    Ja teidät tuntien ei epäilyksen häivää etteikö olis ollu julkasukelposia :D

    VastaaPoista