6. marraskuuta 2012

SUMMER UP CRUISE - SUOMEN ENSIMMÄINEN URBAANIN MUSIIKIN BILERISTEILY

J&E: Hengis ollaan just ja just! Mitä nyt taas perus "hakattu" olo.. Sunnuntainahan me lähettiin Elliinan porukoiden kyydissä kohti Tamperetta ja sieltä muiden luokkaretkeläisten kanssa Turkuun ja laivalle. Pysähdyttiin abcilla ja löydettiin sieltä synttäripoju Joonakselle ehkä magein lahja ikinä!
Satamassa me treffattiin jo heti Kouvolan pojat ja yhdessä noustiin laivaan, aivan väärältä kannelta. Kapuusien kanssa kiivettiin parit (kymmenet) rappuset ja löydettiin meidän laittoman suuri hytti.. Melkonen tiputus viime reissun deluxe hytistä.. Sopu sijaa antaa, kohta kaikki oli siellä ja ei ollu tilasta puutetta. Muutaman tunnin jälkeen kadotettiin muut ja me ollaan jorattu monta tuntia suomihiphopin tahtiin ja aina välillä löydetty muut. Elliina ajeli poikien kanssa siivouskärryillä pillurallia ja yritettiin taas tehdä pahojamme ja nyysiä kaikki mikä irti lähtee.. Tai tässä tapauksessa ei lähteny.. Tavattiin Brädi jolta Jaana sai nimmarin ja josta kaikki varmasti tietää :--D
Vedettiin mättöpitaleivät ja meno jatku melkein vuorokauden ympäri. Jossain vaihees ajauduttii poikien kans meidän hyttii ja Jaanan tulessa vessasta keräämästä voimia kaikki veteli sikeitä kukin missäkin. Ei Jaanan auttanu muutaku mennä joukon jatkoks.

IMG_6219 IMG_6227 IMG_6241 IMG_6243 IMG_6249 IMG_6252 IMG_6258 Kuva1119 IMG_5268 Kuva0037Kuva0039
Kuva1120

Aamulla herättiin, komaailtiin, koomailtiin, syötiin, täristiin, juotiin, juotiin, jorattiin, pahoinpideltiin joku jätkä kameralla ja kovasti piti nyysiä silja line henkari, mut laukusta loppu tila.. Me ei taaskaan haluttu kotiin ja riehuttiin vaan muualla vaikka ois pitäny olla jo pakkaamassa ja tekemäs lähtöö. Me ei oltas myöskää poikien annettu lähtee takas itäsuomeen, vaan tottakai ne ois piiloutunu meidän kans johonki.

IMG_6342 IMG_6271 IMG_6303 IMG_6307 IMG_6304

Vastahakosesti jouduttiin kotimatkalle ja matkalla tuhottiin viel yks punkkupullo, mansessa vedettiin subit ja ihana Sanna nouti meidät ja heitti vielä Parkanoonki. Heti vaan sängyn pohjalle ja unta palloon!
Oli ihan huippua, huhtikuussa kutsuu summer up cruise 2013!

IMG_6327 IMG_6316

1 kommentti :

  1. hei löysin sinun blogisi kun googlettelin summer up cruisesta jotain tietoa, ajattelin vaan kysyä et kun noissa hienoissa kuvissa näkyy tällästä taikajuomaa (u know;)) niin miten siellä risteilyllä toimi nämä määräykset? saiko just tuoda itse sitä alkoholia, sillain että ei katottu niihin laukkuihin vai miten tämä onnistui?:D aika outo kysymys nyt, mut itse olen nyt tänä vuonna menossa ja kavereita vähän kyrsii, kun siellä on tosi kallista ja näin, et olis ollut hyvä jos ite ois saanut tuotua sinne. :D anteeksi tämä häiriö :D

    VastaaPoista