17. kesäkuuta 2012

I'm already shit faced before I walk in the door

J&E: Jeejee! Himos lähestyy, enää viis päivää ja piru on merrassa! Se on tiättekö armotonta biletystä ja makkaransyömistä! Meidän seurue koostuu meistä ja Sannasta, eli taas sama jengi koossa.
Kaikki himoskamat on melkein pakattu, tai ainakin ostettu! Huomenna Jaana tuo töistä paviljongin ja sit puuttuu enää grilli. Meidän fiilinki alkaa koko ajan kohota, ollaan ihan täpinöissä. Ei vaan sais odottaa liikaa, ettei tuu paskaareissua. Mutta ei tällä kokoonpanolla voi tulla ku hauskaa!


Perjantaina treffattiin pitkästä aikaa Aleksi alias Shenkov. Me mentiin kämppingille juomaan yhdet trooppiset hedelmät ja sit saatiin loistava idea. Siitä me lähdettiin samantien kohti Kangasalaa ja tehtiin yllärivierailu Kallelle ja Miialle. Menomatkalla me evästettiin ja mukaan tarttu muutama hyvin sitruunainen wunderbaumi. No, ilmaseks jakoivat! Onnistuttiin yllätyksessä hyvin, eikä kukaa osannu odottaa meitä.

IMG_2716

Eilen me napattiin Mare messiin ja lähdettiin tsekkaan miltä Provinssi tänä vuonna näyttää. Hyvältähän se näytti. Ihmisiä oli pipoo ja kuultiin me myös Billy Talent. Aikamme pyörittyämme alko tulla vettä ku esterin perseestä, mutta meidän onneks bongattiin tuttuja ja survottiin ittemme vauhdista päällekkäin takapenkille ja päästiin kätevästi autolle. Semmonen reissu tänä vuonna.

IMAG0434
IMAG0432
IMAG0431
IMAG0428
IMAG0427
IMAG0425

Nyt katseet siintää Himoksessa, palaamme siis sen reissun jälkeen yhteisen postauksen merkeissä. (jos tullaan henkissä takasi!)
Ens viikko me ollaan muutto tohinoissa ja yritetään saada mahdollisimman paljon aikaan. Katotaan mitä tulee, moikkuli!

Ja taas 101 things to do in summer -listalta ollaan saatu pari kohtaa vedettyä yli: käy Kallella ja Miialla, käy kämppingillä yksillä ja käy Provinssissa. Kohtia jäljellä 91.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti