10. kesäkuuta 2012

sorry for party rocking


J&E: Kreisibitseeees täällä moi! Kyllä se asian laita on nyt niin että kesä on nyt virallisesti startattu käyntiin. Viime viikonloppuna me päästiin juhlistaan parin kaverin valkosta lakkia. Ensin istuttiin vanhalla kunnon porukalla Aleksin zempaloissa ja muisteltiin vanhoja hyviä nuoruusvuosien seikkailuja. Sieltä me sitte hurautettiin Sannan kermereihin jatkaan syömistä ja alottaan juomista Sannan suvun kera. Loppuyö me oltiin vissiin Tampereella, jossa sattu ja tapahtu! Läski Nainen teki meille tepposet, kaikkia vitutti, mentiin Kuuban auringon alle, Sanna hukkas kengän, Jaana avas nenänsä pöydän reunaan, Sanna peru meidän taksin eikä sen syöminenkää ollu ihan tältä planeetalta. Loppu hyvin kaikki hyvin; aamuseiskalta kotiuduttiin uudella taksilla Kyröskoskelle ja nukahdettiin. Lopputulos: Hauska ilta [x]

jee
sannanjuhlat

Friday meni leffassa Dark Shadowsin ja ihanaisen Johnny Deppin kanssa. Voitteko uskoo, että leffan jälkeen oltiin Passionissa yksillä? Sannaki oli mukana kuin peräpukama vielä ennen Turkin reissua. Käytiin me sitte vielä Kauppalan Helmessä kattomassa tuttuja ja kotimatkalla auton perään tarttu pari pientä ylläriä.. Juhannusta ajatellen.

IMG_3773

Lauantaina suunnitelmat käänty niin ylösalasin ku vaan voi. Meille tehtiin OHARIT ja oltiin kiukkusia. Onneks lepyttelyt on jo alotettu ja pojat on lähdössä Saharalle ristiretkelle miettiin tekosiaan ja jussina nähdään! Eihän sen jälkeen enää voinu niin vihanen ollakkaa ja meillekki alko iloliemi maistua. Ylläripylläri, oltiin taas Tikissä. Nähtiin tuttuja, kumottiin juomia, jorattiin ja meno oli kova. 

IMG_3890
IMG_3906
IMG_3909
IMG_3921
IMG_3949


Tänään onki sit taas vietetty jo perinteeks tullutta krapulasunnuntaita. Pitsaa naamariin ja leffa pyörii. Seuraavaks revitään Elliinan tukka irti ja suunnitellaan tulevaa viikkoo. 

ARVAATTEKOS MITÄ KARVAKAMUT! Himos tj 12! Liput on taskussa (okei jossain päin Jaanan sekasta kirjotuspöytää) ja me ollaan enemmän ku ready to roll! Ei kauaa ja sittte taas sukka irti ja tavotteena 36 tunnin kestoinen humalatila. O ou. 

Ainiin, 101 things to do in summer 2012 -listasta on myös seuraavat kohdat ruksittu yli: Käy hovilla, Käy Kuubassa narikkapoikaa moikkaamassa ja juo tequila. (oli pahaa)
Asioita tehtävänä 94!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti