11. kesäkuuta 2012

Under the same roof


J&E: KÄMPPIKSET NE TÄÄLLÄ SKRIIVAILEE. Luitte oikein, karvakamut. Kämppikset. Niitä me ollaan viimestään heinäkuun alussa mutta nyt jo paperilla!
Tää kuukausi on siis armotonta muuttorumbaa kaiken muun meiningin lomassa. Saatiin ihan jättikolmio läheltä Tikiä, eli siis ihan melkein keskustassa palloillaan. 
Avaimet on taskussa ja siivoominen pitäs alottaa loppuviikosta. Elliina laiskottelee pakkaamisen kanssa, kun taas Jaana on pistäny jo puoli omaisuutta pahvilaatikoihin. 

IMG_3801
IMG_3805

Luvassa on siis maata järisyttävät tupaantuliaiset (lahjoja voi toimittaa jo etukäteen) ja puutarha on sitäpaitsi sekottanu Jaanan pienen mielen, se suunnitelee jo hulluna parvekeen kukka-asetelmia ja ruukkuja!

IMG_3809

Juhannuksen jälkeen pitäis tehdä reissu Ikeaan. Vaikka kamaa on jo entuudestaankin, niin tarvitaanhan me nyt vaikka ja mitä. Ja kämppäkin on niin valtava että me hukutaan sinne tyhjyyteen jos ei saada pian tavaraa sinne.

IMG_3849

Ollaan ihan hirveen innoissamme. Jaanaa jännittää. Se ei oo koskaa muuttanu ku huoneesta toiseen. Mutta onneks meillä on toisemme kämppiksinä, ei vois toivoo enää mitää sekopäisempää! Tästä ei voi tulla ku loistavaa. Tervetuloo meidän matalaan majaan, suoraan keskustan kupeeseen! 

9 kommenttia :

  1. Haha :DD
    Voi teitä. Voin vaan kuvitella Jaanan puutarhan suunnittelu innon, ku nyt oot sielä puutarha osastolla hillunu :D Toivottavasti saat hyviä alennuksia.

    VastaaPoista
  2. jaa siis hä? mäki tarviin ny vähä selvennystä!

    VastaaPoista