1. heinäkuuta 2012

Asunto numero kolmosesta iltaa


J&E: Nyt me ollaan vihdoin virallisesti muutettu! Mistä tässä alottais tarinoinnin.. Vaikkapa meidän viimeviikon Ikea reissusta. Otettiin vito alle ja lähdettiin tavaraa metsästään. Sieltähän ois löytyny vaikka mitä, mutta ihan kaikkee ei vielä voitu ostaa.
Me pakattiin vito seuraavilla romuilla: keittiön pöytä kera neljän tuolin, kaks hyllykköö, hyllyjä, roskiksia, kasveja, ruukkuja. suihkun peili, naulakoita ja muuta pientä rompetta.

IMG_4268
IMG_4262
IMG_4263
IMG_4265

Keskiviikkona oli sit se virallinen muuttopäivä. Saatiin himatuikku siihen malliin, että täällä saatto jo nukkuakki. Yöhön asti porattiin tavaraa seiniin kiinni ja hermoromahduksen partaalla kasattiin sohvaa. Nyt tää kolonen alkaa näyttää jo kodilta ja meillä on käyny jo monia vieraita! Tuparit ehkää venyy vielä elokuulle, mutta hyvää kannattaa odottaa.

IMG_2920
IMG_2924
IMG_2928

Pikkuhiljaa iltasin ollaan kasailtu kaappeja ja laiteltu tauluja seinille. Huomenna pitäis ottaa esille operaatio Jaanan hylly, joka tulee olemaan haastava juttu. Sen jälkeen kaikki iso on tehty ja pikku säätöö jäljellä. Täällä on ollu hirmu kiva asustella, tuntuu hyvältä! Tänään me jopa jo kokattiin ja korkattiin uus paistinpannu!

IMG_2940
IMG_2942
IMG_2946
IMG_2947
IMG_4273
IMG_4277
IMG_4270
IMG_4271

IMG_4278
IMG_3007

Sitten pieni satu teille karvakamut meidän veckoslutenista! Perjantaina me oltiin kotihiiriä ja uppuduttiin sohvan nurkkaan iltapalan ja Step Up kolmosen kanssa. Kolmelta yöllä me maattiin omissa sängyissämme. Elliina luki koneelta ja Jaana puhelimen kautta netistä vitsejä toisillemme ja kikatettiin vedet poskilla. Haluatteko kuulla sen yön parasta antia? Hyvä, täältä pesee: Kaksi lehmää lensi taivaalla. Toinen lehmä huusi toiselle: "Miksi sinulla on pullaa silmässä?" "MITÄ?" "MIKSI SINULLA ON PULLAA SILMÄSSÄ!?" "ANTEEKSI, EN KUULE MITÄÄN KUN MINULLA ON PULLAA SILMÄSSÄ!!!" :---DD jesjes.

Lauantaina me iltasella saimme idean. Sanna soitti ja päätettiin lähtee kattomaan liikkuvaa kuvaa. Elokuvaa. Leffaks valittiin Ice Age 4. Loistovalinta. Oli hauskaa ja me hommattiin ehkä makeimmat mukit ever. Rauhallinen viikonloppu siis, kerättiin voimia seuraavaa koitosta varten. Edessä on monta hurjaakin hurjempaa viikonloppua, voi luoja miten me selvitään tästä kesästä henkissä?
Nyt tähtäimessä on Tammerfestit joita odotetaan jo innolla! Jos hyvin käy, niin Tukka, aviomies ja Heinähattu tulee myös! You know what that means! One motherfucking crazy weekend!

IMG_3009

101 things to do -listalta jopa YKS kohta ruksittu yli: maista uutta jätskimakua. Kohtia jäljellä 82.

2 kommenttia :