16. heinäkuuta 2012

I know I'm drinking myself to a slow death, but then I'm in no hurry

J&E: Mistä alottaa, mietttii Elliina kun yritämme keksiä miten aloittaisimme teille, karvakamut, kertoa tarinaa viikonlopustamme.
No jos vaikka perjantaista. Elliinan töiden jälkeen hypättiin audiin ja paukutettiin kohti Tamperetta ja hääsviittiä. Ja siellähän ne pojat meitä jo odottelikin. Meillä oli siis saunallinen sviitti koko Tammerfest viikonlopuks jossa enemmän ja vähemmän aikaa tuli vietettyä. Perjantai iltana meidän piti mennä baariin, mutta löydettiin ittemme ale pubista ja muikkukiskalta. Sit hengattiin hotellilla ja nukahdettiin yhteen kasaan.

Lauantai aamuna Elliina lähti hurjien puolentoistatunnin yöunien saattelemana töihin. Jaana taas uneksi vielä pari tuntia poikien kanssa ja Elliinan paiskiessa töitä Jaana ja pojat katteli muumeja, söi grillisafkaa, testas Tampereen eri terasseja ja nautti hyvin vaihtelevista sääolosuhteista. Kolmen jälkeen Elliina liitty seuraan Passionissa ja ilta saattoi alkaa. Vähän aikaa välikuolemaa hotellilla, Panchoon syömään, Flameen muutamille moikkaan tuttuja, hotellille saunaan, takit niskaan ja Kuubaan. Kuubassa törmättiin myös Mareen ja muihin kamuihin. Ei me siellä kuitenkaan kauaa viihdytty, vaan lähdettiin pitsalle (joka oli pahaa) ja nukkumaan. Tosin Elliina oli kovasti nukkumista vastaan =D

IMG_3284
IMG_3314
IMG_3318
IMG_3332
IMG_3347
IMG_3355

Sunnuntaina luojan kiitos saatiin uneksia pitempään, mutta taas lastenohjelmat herätti meidät. Pakattiin kamat autoon ja pojat otti aamulöylyt. Sitten subin kautta jätskille ja sieltä leffaan kattoon spindelman kolmedeenä. Jokainen meistä tais ottaa leffan aikana pientä kuolemaa, ja kuka se spiderman olikaan?
Kuuden aikaan lähdettiin kukin kohti omaa kotikuntaansa suunnnitellen jo kahden viikon päässä häämöttäviä Kotkan meripäiviä.

IMG_3366
IMG_3367

101 things to do in summer -listalta kuitattuna: Käy tuurissa, Seke part 2, Tammerfestit, syö muikkuja, käy ravintelissa, nuku kaikkien kaa ahtaasti, satikset ja ota liftari kyytiin. Kohtia jäljellä 72!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti