24. heinäkuuta 2012

fa fa l 'americano!


J&E: Tere! Mitäs me ollaankaan viimeaikoina duunailtu? Leikitty stalkkereita (meillä on uusvanha naapuri), peloteltu ittemme henkiltä, juhlittu Maren ja Matin ikääntymistä, pämpätty friidujen kans, löhötty himatuikussa ja vähä liikuttu.

Perjantaina me siis lähdettiin vaan ajeleen ilman mitään erikoista päämäärää/suunnitelmaa/kohdetta. Tutkittuamme muumilaaksoa (meidän kylän slummia) auton ovet lukossa, lähdettiin ajeleen mettäteitä mielikuvitus laukaten. Me ettittiin yhtä laituria, jota ei koskaan löydetty. Ajettiin edestakasi siellä metsän siimeksessä ja loppujen lopuks oli pakko lähtee kotiin koska meitä pelotti liikaa. Ei me mitään hulluja olla..

IMG_4609
IMG_4617

Lauantaina koitti aika lähteä kohti maaseutua ja Maren ja Matin pienimuotosia synttärigrillailuja. Istuttiin ilta-auringossa patiolla, syötiin sipsiä ja grillattiin, juoruiltiin ja kerrotiin vitsejä. Ilta meni suitsukkelaan, pihalla oli kiva ilma ja seura oli hyvää.

IMG_4637
IMG_4638
IMG_4635
IMG_4645
IMG_4661

Elliina oli jo töissä vähä puhellu Kaisan kanssa, että suunnattais tyttöjen kans Kankaanpää cityyn kattomaan paikallista juottolan menoo. Grillailujen jälkeen me siis lähdettiin noutaan tyttöjä ja ajaan kohti Kankaanpäätä. Siellä oli tittididii SINKKUBILEET. Terve, kaikki kylän bensalenkkarit vihree sydän rinnassa. No, musiikki oli hyvää ja me tanssittiin sydämiemme kyllyydestä. Tutustuimme marianneen, nasuun, isoon kolmoseen sekä karmivan pahaan smirnoff cranberryyn (ei suositella). Loppujen lopuks lähdettiin suht hyvissä ajoin kohti kotia, tietty kebabit mukana, ja päästiin hyvillä mielin nukkuun.

IMAG0473

101 things to do in summer listalta on taas pari jutskua ruksittu yli: Käy Americanossa ja hommaa vesipyssyt. Kohtia jäljellä 70!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti