6. toukokuuta 2013

Note to self: "don't worry, if it's supposed to happen, it will"

IMG_7942 IMG_7940

E: Täälä taas! Oon vieläki varmaan niin fiiliksissä vapusta, että tuntuu ku arki ei olis lähteny käyntiin ollenkaan. Päivät vaan vyöryy eteenpäin ja meidän hesan lätkäreissuki lähestyy. Varmaan kevättä rinnassa, ku kaikki on nyt niin kivaa!

Reenit kulkee normaalisti, mitä nyt vähä kusin tän viikon hommat, ku salikortti meni eilen vanhaks ja en tiedä mikä ilta kerkiän lataileen korttia päivystysaikoihin. No, enköhän mä jonku välin löydä. Sillä välin, kuten tänäänkin, me Jaanan kans pysytellään meidän yhteisen uuden harrastuksen parissa; se pyöräilee ja mä juoksen perässä. Tänäänki ton siistin ilman kunniaks heitettiin jopa 10,5 km juoksu/pyöräily lenkki.

collagemoi IMG_7945

Huomenna lähden käymään pikavisiitillä Tampereella ja ajattelin samalla hakee itelleni uudet valkoset conssit. Vanhat on jo niin huonossa kunnossa, ettei niillä ainakaan äitin mukaan voi enään liikkua. Ja onhan ne nyt aika likasetki. Uudet on enemmän ku tervetulleet. Katotaan osaanko olla ostamatta muuta, jaiks.

Tää oli nyt tämmönen pikapäivitys mun kuulumisiin, ei mitään kummallista taaskaan, mutta eihän sitä kai tarviikkaan. Keskiviikkona oliski taas aika hyvä ilta juhlia, ku torstai on pyhä. Saa nähdä keksitäänkö mitään, vai tyydytäänkö vaan vahtaan Suomen peliä ja hilluun kotona.

IMG_7932 collagejuupp

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti