2. toukokuuta 2013

etkovappu, juhlavappu, jatkovappu

J&E: Taas me täällä yhdessä istutaan meidän sairaan kuumassa ja verhottomassa makkarissa. Liian kirkasta kuulemma. Ollaan viime päivät oltu vähän vauhdissa ja keltään ei varmaan oo ainakaan jääny epäselväks esim miten me pukeuduttiin vappuna, tai montako neliöö meidän kämpässä on.

collageffffffffff

Lauantaina me saatiin meidän seuraks tänne gettoluolaan Roosa, Eetu ja pienten ongelmien saattelemana myös Anna. Ihan liian pitkäks käyneen tauon jälkeen illan ohjelmassa oli piiiiiitkästäaikaa mikäs muukaan ku meidän rakas paikallinen ystävä, tiki. Ilta oli taas kaikkee mitä vaan odottaa saatto, tai ei saattanu. Sielä oli hullun kuuma ja hulluja tanssijoita liikenteessä, oli kivaa. Jo perinteeks muodostuneesti, meillä oli tietysti taas jatkot, mitenkäs muutenkaan. Kaikka varmaan osaa jo tulla tänne edes kutsumatta, tosin Jaana kyllä pitää huolen, että kaikki kuulee, kuinka meillä on jatkot.

collagerrrrrr collagerererer

Pari päivää kerittiin toipuun lauantaista, ja sit tuliki jo vappu. Voi pojat mikä vappu. Jaana paukutti miljoonaa rajotukset mielessäpitäen (noot) himaan ennätysajassa, ja täälä Elliina jo odotteli juomat ja ruuat pöydässä valmiina kumottavaks. Pikavaihde päälle, asustus kuntoon ja meininki kattoon. Tikissä oli teemana biletä treenivaatteissa, jonka myötä myös pukeutuneille ilmanen sisäänpääsy. Teemahan oli ku meille tehty, vaikka Elliina vähä yrittikin välillä hannailla. Jaana piti päänsä, me pukeuduttiin ihan loisto asuihin, shottilasit kaulaan, lippikset päähän, kotiavaimet kaulaan ja niken vermeet päälle ja conssit jalkaan. Heti ovella meille jo huudeltiin, että vitsi teillä on siistit asut. Päästiin ilmaseks sisään, kuultiin, että ollaan ainoita pukeutuneita ja otettiin siitä myös kaikki ilo irti. Ilmasta juotavaa, serpentiiniä ja ilmapalloja. Kaks hullua liikenteessä. Onneks pukeuduttiin, teki vapusta vieläki astetta paremman. Vaikka me mentii sinne myöhään, tuli oikeestaan muu porukka vielä vähä meidänki perässä, ja kyllähän sieläki sitä väkee jonkinverran riitti. Ja ette ikinä arvaa, mitä tehtiin baari-illan jälkeen. No, taidettiin pitää pikku jatkot! Tätä vappua saa naureskella vielä pitkään, huhhei.

IMG-20130502-WA0009 collageme

Eilinen päivä meni kokonaan oikeestaan toipuessa. Aamupalaks jätskiä kotiinkuljetuksella ala Jaana, sit avattiin kämppinkikausi nopsaan ennen Jaanan töitä ja vedettiin vähä lisää jätskiä. Illan Jaana oli töissä ja Elliina Mantsua kahvittamassa, ja Jaanan kotiutuessa väsymys oli korkeella ja naurettiin vähä lisää.

collagemoney

Tänään me otettiin pitkäaikanen tavote työnalle ja suunnattiin vapaapäivän kunniaks tapettikaupoille. Vanhoja ei tietenkään enää löytyny, joten tehtiin pikku kompromissi ja saa nähdä minkälainen tosta huoneesta joskus vielä tulee. Tapetointi intoo odotellessa.

ps, ollaan tosiaan kerätty pientä matkakassaa kaikista hiluista jne, kasassa on jo lähemmäs 30egee! kyllä sillä jo parit ruskinoffit saa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti