26. toukokuuta 2013

laughing so hard, no noise coming out, so you sit there clapping like a retarded seal

E: Mä en tiedä johtuuko tää nyt tulevasta kesästä vai mistä, kun tuntuu, että viikot hujahtaa ohi ihan salamana ja kokoajan on kauheesti kaikkee tekemistä. En oikein edes muista, mistä oon tänne kertonu ja mitä en oo kerinny kertoon. No, ei mulle kyllä mitään mojovia kerrottavia juttuja oo kerääntynykkään, perus meininkiä vaan. Mutta se on kyllä totta, että nää aurinkoiset ilmat, edessä häämöttävä kesä ja valosat yöt saa vaan mielen paljon virkeemmäks!

collageulkoiliu IMG_1635

Liikunnat on rullaillu normaaliin tapaansa, viimeviikolla takana yks bodypumppi, kolme salitreeniä, yks 18km pyöräily, pari juoksulenkkiä Jaanan pyöräillessä ja muuta pientä ulkoilua. Ulkona on nyt niin paljon kivempi liikkua, ku on keliä. Tosin juoksulenkeillä tulee ihan järkyttävä jano ja hiki, ku lämpöö on se reilut kakskymmentä astetta. Tälläviikolla salitreenit kulki paremmin ku edellisellä ja mulla on ollu paikat kunnolla jumissa niin, että huomaa tehneensä. Se on just kivaa.

IMG_7973ll

Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä. Tosin viikollaki jo istuttiin monena iltana shellin terassilla tai sisällä iltateellä ja hoidettiin meidän pientä missioo. On naurettu ihan kunnolla meidän puuhailuille ja on ollu kyllä jotenki tosi kiva viikko. Perjantaina Anna oli täälä mun seurana yötä, ku mentiin molemmat lauantia-aamuna yhtämatkaa kasiin töihin. Sillon ei siis illalla tehty muuta ku käyty iltateellä Jaanan kans höpöttelemäs ja aikasin unille. Eilen oltiinki liikenteessä vähä myöhempään ja kotiuduin siinä vähä ennen kolmee, mutta eipä ollu sekään mikään kovin hurja lauantai-ilta. Autossa istumista, jätskiä ja kamujen moikkailua. Ihan kiva viikonloppu näinki välillä. Ja silti oli hauskaa.

collageelly IMG_1684

En laittanu täks aamuks herätyskelloo soittaan, koska viikolla tuli valvottua ihan liikaa ja yöunet jäi ihan liian vähäsiks, jonka alko huomaan viikonlopun aikana väkisin kiinni painuvina silminä. No, aattelin, että herään kumminki ilman kelloo ihmisten ajoissa, mutta saan kumminki vähä kuittailtua univelkoja pois, jos en laita kelloo. Aamulla alan sit herään järkyttävään kuumuuteen ja katon kelloo; 15.04, WTF? joo, koko päivä vähä ku ohi. Noo tulipa kerranki kunnon unet, ja akkuja ladattua reilusti. Jossain vaiheessa iltaa lähdettiin Jamin kans moikkaan Jaanaa sen töihin jätskin merkeissä, sit moikkailtiin muita heppuja ja lopuks käytiin Aquaparkissa vähä pomppimassa. Kotimatkalla aattelin et olis ehkä hyvä syödäkki tänään muutaki ku aamupala ja hain porukoilta eilisiä grilliruokia mukaani. Äsken vetelin kesän ekan grillatun kanapihvin ja kasviksia nassuun ja oliki meinaan hyvää. Pitäs varmaan ostaa grilli tänne.

collagekylpylä

Mulla on vielä huomennaki vapaapäivä ja sen ajattelin viettää aikalailla yhtä rennosti. Pitäis käydä porukoilla tulostelemas meidän Mallorcan matkalippuja ja fillaroida sieltä tänne takasin taas se 18 km, sit pitäis varmaan käydä salilla ja yrittää kääntää tää unirytmi taas tulevan työviikon mukaseks. Viikonloppuna olis edessä serkkupojan yo-juhlat ja mekko-ongelmia on ihan liikaa. Ei vielä hajuakaan mitä mun päältäni sillon löytyy.

2 kommenttia :