24. joulukuuta 2012

It's the most beautiful time of the year

collage1

E: Vihdoinki, aatonaatto ja piiiitkät, kolmen (3!!!) päivän jouluvapaat on ansaitusti edessä. Huh mitä työpäiviä. En edes pysty käsittään mistä niitä ihmisiä riittää ja mihin mahaan se kaikki ruoka syödään? Ei siinä mitään, ei ainakaan tarvii töissä miettiä mitä sitä tekis, joko juoksen tiskillä jokasuuntaan kaheksantuntia, tai seison kassalla kädet heiluen ja katon ku jonot on pitkälle hyllyväliin asti.

IMG_0217 IMG_0229 collage

Kävin tänään vielä töiden jälkeen heittään pikku juoksulenkin ton juoksumaton kans salilla, tein vähä tilaa kinkulle ja laatikoille. Ja btw, löysin torstaina mun uuden lemppari jumpan. Oikein kunnon hikijumpan, jossa sykkeet kohos taivaisiin ja sielä juostiin, pompittiin ja lihaskuntoiltiin kunnolla! Sit viel illalla käytiin Eetun kans jäillä porhaltamassa. Jää oli aika kehno ja siihen tuli kokoajan railoja, niimpä mun tuurilla luistelin suoraan isoon railoon ja mä singahdin naama edellä jäähän. Okei, polvi edellä ja nyt mun polvi on ihan musta! Joulupäivänä ei siis ainakaa käytetä mekkoo tai hameita.

IMG_0210

Ku Jaana ja Sanna oli keskiviikkona Porissa moikkaamassa Mantsua, eikä me Annan kans päästy mukaan, me päätettiin tehdä torstaina oma visiitti Mantsun ja Mikan uus kämppä katsastaan. Hoidettiin samalla vähä joulushoppailuja Porin keskustassa ja vaihdettiin tietty vähä joululahjoja. Sielä vierähti koko päivä ja illasta ajeltiin vielä Jaanaa ja Sannaaki moikkaan Siwan kassalle (jotenki meillä on nykyään outo tapa hengata ja kokoontua sinne turhanki usein).

Käytiin me myös eilen Annan kans tsekkaamas Tampereella Koskemattomat leffa, joka oli kyllä tosi hyvä. Se oli hauska. Ja vaikka siinä puhuttiin ranskaa, ja mä vähä epäilin totunko siihen kieleen, niin eihän sitä enää hetken päästä edes huomannu. Leffan jälkeen me vielä moikkailtiin vähä jokapuolella kamuja ja tultiin siihen tulokseen, että kaikki on taas kokoontumassa tonne paikalliseen joulupäivänä, joten sinne meidänki on suunnattava.

IMG_6806 collage

Meillä otettiin äsken kinkku uunista ja saatiin ekat maistiaiset kunnon joulusta. Alkaa vähitellen toi joulufiiliski pukkaan päälle, ku lahjoja on jo vähä jokapuolella, kinkku maistuu, kuusi on koristeltu ja täällä suunnitellaan huomista ohjelmaa (ketkä lähtee kirkkoon, ketkä ei halua, kuka laittaa ruokaa ja mihin aikaan syödään puuroo). Nyt mä laitan vähä taas gossip girliä pyörii ja suuntaan unille. Hyvää joulua kaikille!

IMG_6760

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti