28. joulukuuta 2012

Joulujuttuja

E: Oon taas omaan tyypilliseen tapaani myöhässä näitten joulupostailujen kans, mut sovitaan vaikka niin, että oon pitäny vähä lomaa tietokoneestaki.

IMG_6809 IMG_6817 collage IMG_68521

Jouluaatto meni meillä ihan perinteiseen tapaan, aamulla joulupuuroo, sit äiti ja iskä lähti haudoille ja kirkkoon, mutta me saatiin jäädä ihan vaan kotiin oleileen. Oltiin pari tuntia Eetun ja Sohvin kans luistelemassa ja sit hakattiin Eetun kans pleikkaria. Illalla syötiin (liikaa!) kauan odotettua ja aina niin hyvää jouluruokaa ja sit availtiin lahjoja. Joulupukki oli taas tänä vuonna ollu tosi antelias ja mä vissiin tosi kiltti, koska lahjat oli tosi kivoja ja niitä oli paljon enemmän ku osasin edes odottaa. Ilta meniki sit vaan jouluruokaa sulatellessa ja leffoja katellessa.

IMG_6870 IMG_6871 IMG_6872 IMG_6873 IMG_6874 IMG_6876

Joulupäivänä kävin aamulla vähä tekemäs kinkulle tilaa pienellä juoksulenkillä ja sit jo lähdettiinki sukulaisiin syömään lisää. Alkuilta meni sielä ja loppuillasta sit menin ensin Annalle laittautuun, josta me lähdettiin Eevalle alotteleen ja sit vähän juhlistaan joulupäivää, josta me Jaanan kans kertoillaan lisää kunhan keritään.

IMG_6878 IMG_6881 IMG_6886 IMG_6883 IMG_6898 IMG_6899

Tapaninpäivän mä ihan kokonaan vaan nukuin ja toivuin joulupäivästä. Välillä heräsin syömään ja sit taas nukkuun. Siinähän se koko päivä sit meniki ihan hujausessa ohi. Ja työviikko sai taas alkaa. OOn siis eilisestä ihan uudenvuoden aattoon asti kaikki päivät töissä. Eilen alko myös kinkunsulattelut jumpalla ja sen jälkeen viel vähä juoksulenkillä. Tänään sama meno jatku ja oltiin Annan ja Eevan kans pumpissa. Ei tätä perusarkee onneks kerkee kauaa kestään, ku pitää jo juhlistaa tota uuttavuotta, vaikka suunnitelmat on vieläki ihan  auki. Saas nähdä mitä keksitään.

collage2IMG_6906

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti