23. joulukuuta 2012

On Christmas I'm going to put a mistletoe in my back and tell all my haters to kiss my ass.

J: No nyt alkaa tuntua joululta. Olkkari on täynnä joululahjoja ja tänään käytiin Niinan ja Jannen kans kuusimethällä. Lähdin ensin tessun kans mettään kuvaileen ja päätettiin, tai mä päätin, seurata telakoneen jälkiä. Sieltä löyty sisaruskatraan nuorikot kahden ojan välistä kiipelistä.

IMG_6115

Sitte me ahtauduttiin kaikki kolme sinne minihyttiin ja ajeltiin pitkin mettiä. Oltiin Niinan kans varpaat ihan jäässä, ei oo noi henkkamaukan maiharit ihan tohon tarkotukseen tehty, ja Janne raivos meille. Katkastiin varmaan kolme kuusta ku matkalla tuli aina parempia vastaan.. Nyt pihassa  kököttää yks rumimpia kuusia _ikinä_ ja Janne päätti jo lähtee hakeen uutta..

IMG_6129 IMG_6108

Mun eilisen suunnitelmat ei ihan mennykkää niinku piti. Päädyin poikien kuskiks ja no, kyllä me Ellyn ja Annan kans kylillä törmättiin. Heitin pojat hoville ja olin jo hyvissä ajois peiton alla hymy huulilla. No, kuskinpaikalla oli ihan mukavaa vaihteeks.

Mut meitsi lähtee ny vaihtaan kamppeita ja syömään lihapullia ja perunamuusia! Ehkä ekyn tänään myös kaakaokupillisen äärelle. Who knows. :--D

IMG_6100

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti