5. joulukuuta 2012

The only mystery in life is why the kamikaze pilots wore helmets. - Al McGuire

J: meitsin viikonloppu meni melkosen rauhallisis merkeis. Sainku sainki sen juniorin puhuttua mun seuraks parkanoon. Meidän piti vuokrata leffa, mut ärrä oli kiinni koska siellä oli joku asiakas vähä pistäny kiskaa matalaks. Tultiin sit siwan kautta kämpille ja alettiin kattoo jotain viidettätoista kertaa boat trippiä, silti aina yhtä hauska raina. Me syötiin kuin oikeassa pitseriassa, ristoranttee ja karkkiaki oli. Suolakeksejä ja kurkkuja ja porkkanoita ja dippiä. Kyl oli mahat täynnä. Yks kamu kävi myös kahvilla ja me katottii Jannen kans telkkaria puol kahteen yöllä ja stalkattii yhtä outoo mummoo joka hiipparoi ulkona ennenku alettii ottaa unta palloon.

IMG_5890 IMG_5893

Sunnuntaina ku Janne lähti, tuli Lotta mun kans maailmaa parantaan. Ei oltukaa taas nähty herran aikoihin, joten oliki aika paljo kerrottavaa. Mukavia tollaset pitkät rupattelutuokiot.
Ellyn piti tulla sunnuntaina himaan, mutta ei se sit tullukkaa ja mäki päätin sit lähtee maalle ajeleen. Maanantaina ois kuitenki kylpylällä ollu core, nii ihan sama ajanko maalle sunnuntaina vai maanantaina. Maanantaina olin siis coressa Ellyn kans ja tiistai meni hygieniapassin uudelleen yrityksessä. Joo, en päässy läpi :--D Mikä mua vaivaa.. Ois ehkä pitäny opiskella..

IMG_5883 IMG_5922

Sieltä menin suoraa duuniin ja parannettiin hetki maailmaa yhden työkamun kanssa. Sannaki kävi mua kattomas ja juoruttiin vähä lisää. Sanna ehdotti hyvää suunnitelmaa, ja katotaa miten tänään illalla tyttöjen kans käy! :--)

Mun pitäs ostaa kirjotuspöytä, ja tää päivä vois ola just nafti semmosen mettästykseen. Oikeestaan löysin jo sotkan netistä aika simppelin pöydän, että mun pitäs vaa mennä ettiin se. Homma on vaan, että saanko sen tonne bemariin mahtuun.. Hmm. No, yrittänyttä ei laiteta. Adios!

IMG_5810 IMG_5846

01. Käy uudestaan Magaluffissa. (Ylläri)                                     14. Ota kulmakoru uudestaan.
02. Käy Tshernobylissä.                                                             15. Hanki koira.
03. Käy Norjassa.                                                                        16. Hanki vartijanpätevyys.
04. Hae ajamalla auto saksasta.                                                  17. Opettele tekeen ruokaa.
05. Ota vähintään 2 tatuointia.                                                   18. Vietä mahtavin nuoruus koskaan.
06. Hae (ja pääse) poliisikouluun.                                               19. Opettele ajaan motocrossia.
07. Hae seuraavassa haussa kouluun.                                         20. Hanki kaks lasta.
08. Aja moottoripyöräkortti.
09. Osta moottoripyörä.
10. Rikastu.
11. Ota tatuointi/tatuointeja.
12. Mene ulkomaille töihin, edes yhdeksi kesäksi.
13. Kirjota kirja.

2 kommenttia :