27. joulukuuta 2012

voihan joulu

collage

J: joulunpyhistä selvinneenä voinen vähä kertoilla teille miten ne pyhät sitte meni. Aatto meni ihan vaan hilluessa kotosalla koko familyn voimin. Syötiin hyvin ja avattiin lahjat. Lisäks vahtasin telefuunkkenia enemmän ku laki sallii, ja nukahdinki sohvalle sitä kattelessa. Lahjoista ei mikää ollu pettymys, tykkäsin kyl ihan kaikista. Ja luojan kiitos munki antamista lahjoista tykättiin! En todellakaan ala kuvaileen mun jokaista lahjaa erikseen, se ei oo mun juttu eikä ne kiinnosta teitä niin paljoo. Neljän parhaan lahjan kärkeen pääsi moccamasteri, kaikki astiat ja kipot ja kupit, rukousristi ja maailman cooleimmat karvatöppöset.

IMG_6206 IMG_6213

Joulupäivänä syötiin taas mahat täyteen ja sit menin illaks töihin. Töissä tuli huomattua, että kellää ei oikeen ollu nälkä koko päivänä.. Lieneekö syy jouluruuissa? Joulupäivä oli onneks semihiljanen, mut auta armias ku pystyin kaataan koko helvetin suolakurkkuvitunastian suoraa lattialle. Keräilin sitte kurkkuja lattialta ja kuivailin lattiaa. Matto oli ihan litimärkä, ihmiset mietti aina hetken että mihin ne astu ku litsis lätsis vaan kuulu.
Illalla oltiin viihteellä, josta me sitte Ellyn kans kerrotaan myöhemmin. (Meillä on kyl aika monta juttua rästissä muutenki :--D)

IMG_6178 IMG_6095

Tapanina kotiuduttuani päätin että ny alkaa meikäläisen hihtokausi. Hain sukset varastosta ja lähdin kiertään peltoo ympäri. Äiti oli tehny sinne kyllä niin paskan ladun, että kirosin vaan vittuajasaatanaa ku rämmin siä. Milloin toinen jalka oli 30 senttiä matalammalla ku toinen, millon suksien välissä oli metri tilaa, milloin ne meni ihan vierekkäin. Silti jaksoin rämpiä siä puoli tuntia.
Yöllä on satanu hirveesti lunta, mut aattelin silti mennä tekeen uutta latua :--D yes indeed i'm crazy.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti