17. joulukuuta 2012

jouluostoksilla

IMG_6796

E: Tänään on takana eka terveempi päivä. Oon ollu koko viikonlopun kuumeessa ja ihan veto pois. Liikunnat on jääny vähä harvalle ton laivareissun jälkeen ja muutenki aikaa on vietetty suurimmaks osaks vaan sängyn pohjalla ja vähä töissäkin. Mutta tänään töissä oli jo ihan normi päivä ja jaksoin hyvin!

IMG_6768 IMG_6778 IMG_6767

Eilen me heräiltiin vasta joskus puolenpäivän aikaan ja päätettiin äitin ja Sohvin kans lähtee iltapäivästä ajeleen Veljekset Keskiselle vikoja joululahjoja osteleen. Oltiin sielä vasta joskus vähä ennen viittä ja sielä oli ihanan hiljasta. Ei mitään isoja ruuhkia, vaan sai ihan rauhassa katella. Löydettiin ihan kaikki loputki joululahjat ja vähän kaikennäköstä myös itelle. Ostin mm. tietsikalle laukun, hiusjuttuja, uudeksuodeks ihanan peplum topin ja sit kotiin vähä jotain pieniä sisustus härpäkkeitä. Yritin vähä kuvaillaki jotain ostoksia eilen illalla vielä.

IMG_6773 IMG_6763 IMG_6781

Kelatkaa, enää viikko jouluun! Ihan huisia, ne jouluruuat, lahjat ja tietty piirretyt!! Oon ihan täpinöissä. Ja vielä jopa kolmen päivän vapaat! Oon varmaan nyt jo suurimmaks osaks maalla melkein koko viikon. Lupasin jopa tehdä porkkanalaatikon äitin avuks. Oon semmonen keittiön hengetär, että siitä voi tulla ihan mitä vaan, mutta joskus se on opeteltava. Aattelin loppuviikosta käydä kämpillä tekemässä kunnon joulusiivon ja siks loppuviikosta, että kerkiän sulatteleen ja asennoituun siihen tän alkuviikon ajan. Puunaan koko kämpän lattiasta kattoon, niin on sit kiva lähtee jouluks pois ja tulla joulun jälkeen siistiin kotiin.

IMG_6793 IMG_6804 IMG_6802

Onks muilla yhtä surkee uudenvuoden tilanne, ku meillä, suunnitelmat ihan auki? toivottavasti ei. Olis pikkuhiljaa kiva keksiä jotain siistiä aatoks, mutta tuntuu, ettei oikein kukaan tiedä, mitä tekee. Onhan tässä vielä tietty pari viikkoo aikaa, mutta jotenki se aina jää ihan viimetippaan. Loppujenlopuks me kuitenki löydetään ittemme jostain meidän kämpiltä perus iltaa istumasta ja pian ollaanki jo menossa johonki tikiin. Uutenavuotena olis paljon kivempi vuokrata mökki tai mennä johonki mega partyihin, mutta joo, eipä nyt unelmoida liikoja. Mäki kumminki oon vielä illan töissä. Mut aina meillä on kivaa ollu, eiköhän tänävuonnaki keksitä viime tipassa jotain siistiä tai vähemmän siistiä, mutta kivaa kuitenki.

IMG_6787

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti