3. huhtikuuta 2013

ihhana somelainen usi banneri ja pulkka

collagebnb

J&E: Terve. Pitkästä aikaa molemmat saman ruudun ääressä. Sormia syyhyttää. Tehtiin meille uus banneri, mitäs tykkäätte? Meistä se on ainaki ihan kiva!

Ollaan ihan sanattomia ku ei tiedetä mistä alottais turinoinnin teille. Meillä oli viime lauantaina kaikilla niin sopivasti aikaa, että lähettiin Jämille tsekkaan poikien säbäpelejä, pulkkaileen ja istuun terdelle ekaa kertaa tänä keväänä. Pulkkailu oli kivaa, ja rinne vähä jyrkkä. Siis Jaana lahjo Annaa ja Elliinaa laskeen keskelle kuusenpoikasia jyrkkää umpihankee. Hyvin ne palkintonsa ansaitsi. Jaana vähä mamoili, eikä laskenu kertaakaa. Ja Elliina piti huolen, että oli hauskaa. Se nimittäin uppos niin hienosti hankeen, että vieläki sattuu nauraa. Sitte se vielä pannutti selällensä areenan pihaan. Oikein!
Poikien pelit meni miten meni, mutta me oltiin ainaki hyviä, uskollisia ja ainoita faneja paikan päällä.

IMG-20130403-WA0008 janeanna

Pelien välissä me saatiin istua terdellä syöden melliä, jonne saapu myös Kalle ja Aleksi meitä ja ehkä vähä muitaki morottaan. Ja koska muillaki oli suunnitelmissa pelien jälkeiset juhlinnat meidän kolmoskodissa Onnissa, hovilla, helmessä, hotellilla, joten sinne meidänki oli pakko tunkee. Niinku tähän asti lähes joka viikonloppu.

IMG-20130403-WA0007

Elliina makaa lattialla ku joku maanomistaja ja Jaana selittää äkillisestä rintakivusta (ei syrämmen puolella). Mutta siis niin, hovi-ilta meni oikeen mallikkaasti, mitä vähä suretti loppuillasta. Mutta surustaki pääsee yli, kaikki hyvin ok.

2 kommenttia :

  1. Joo hieno banneri. Good work girls! :D
    Ja kyllä surustakin pääsee yli, kaikki hyvin ok!

    VastaaPoista