7. huhtikuuta 2013

The first five days after the weekend are the toughest!

E: Sinne se viikonloppuki taas meni, ohi ennenku kerkis alkaakkaan. Olin taas lauantaina niin puhki työviikosta ja viikon muista rehkimisistä, että mieli teki vaan kaatua sänkyyn jo aamusta. Silti selvisin työpäivästä ja sen päätteeks kävin vielä tyttöjen kans pumpissa. Jotenki aina liikunnasta saa lisää virtaa ja sen  jälkeen multaki löyty edes vähän energiaa. Illalla käytiin tosiaan tsekkaamassa Mama leffassa ja huhhuh, oltii semmosella kerällä ja hermoheikkoina säikkyiltiin paikoillamme, että muut varmaan arvosti meitä aika paljon. Mutta pitäähän sitä vähä eläytyä, minkä sille voi jos vähän välillä huutaa, ku tulee jännät paikat. Eka kauhuleffa leffateatterissa ikinä, siistii.

collagevkl
laitoin pikkasen itseruskettavaa kroppaan, ja jotenki mun maha veti sen itteensä enemmän ku muu kroppa, se on ihan mutasen näkönen :D
collageloma

Tänään on ollu taas tämmönen tavallinen ihanan rento sunnuntai. Aamusta rauhassa aamupalaa lehtiä lueskellen ja äitin kans kahvitellen, sit kaupan kautta kämpille ja ens viikon työeväitten ja muitten teko pois alta (oon maailman laiskin kokki, joten monta kärpästä yhdellä iskulla ja monen päivän ruuat kippoihin), lukemista ja lisää lukemista. Oon saanu vihdoinki ees alotettua ton pääsykokeisiin lukemisen, vaikkei siitä kyllä taida tänävuonna taaskaan mitään tulla.

collagephoneelly collagejjoo

Edessä taas normaali työviikko, ja koko viikonloppu vapaata, ihanat työvuorot. Mun kroppa ei oikein oo tahtonu pysyä liikkumisen kans samas vedossa tälläviikolla, joten ens viikosta täytyy varmaan vähä hölläillä noitten liikuntojen kans, vaikka mieli halajaa jo salille, lenkkipoluille ja juoseen. Katotaan kuinka saan rajotettua itteeni ja pysyttyä vähä kotona. Mä en vaan osaa olla paikallani, mietin vaan kokoajan et nytki voisin tehdä jotain järkevää sohvalla makaamisen sijasta.

Ps. Varasin parturin itelleni ja ehdottelin, et tehtäs pienenpientä muutosta tähän liaaniin. Jatkot siis laitetaan uusiks päähän, kunhan saan ne nyt ensin poiski, ja sit vähä pientä hienosäätöö. Can't wait.

collageelly

4 kommenttia :

  1. kuule neitiseni! nyt on semmonen juttu, että sinähän pystyt lukeen, kun otat sen asenteen!
    eks niii?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä yritän kokoajan kovasti, mutta sit se epäonnistuminen kutkuttelee kokoajan siel taka-alallaa! :( :D

      Poista