23. elokuuta 2012

BLOCK MOTHERFUCKING FEST


J&E: Yks kesän odotetuimmista tapahtumista ompi takanapäin! Päätettiin viime vuonna, että sinne on päästävä uudestaan. Onneks tajuttiin ostaa liput ennenku ne myytiin loppuun.
Perjantaina oltiin tylsiä ja mentiin kattoon vaan (taas) Petriä sekä tietty varmaan viikonlopun odotetuinta herraa, Ice Cubee. Majapaikkana toimi Maaretin matala maja jonne Maaret meidät otti avosylin vastaan.
Päästiin aikasin perjantaina vällyjen väliin joten lauantaina me oltiin jo kissan kirkuessa pystyssä. Ei vais, puolenpäivän maissa.

IMAG0517


Nälkä murahteli vatsan perukoilla joten lähdettiin kohti keskustaa. Ensin oli tietysti kierrettävä Elliinan perässä vaatekauppoja ja tekemässä lottoo. (Ei voitettu). Sit lähdettiin kauppaan suunnitteleen meidän gourmet ateriaa, joka oliki niinki kurmee ku uunimakkaraa ja perunamuusia. Hyvää oli!
Siinä pikkuhiljaa nautiskeltiin terassilla naista väkevämpää ja valmistauduttiin iltaa varten, koska lauantai oltiin päätetty viettää ihan juhlatunnelmissa.
Puoli ysin maissa saavuttiin Blockfest alueelle ja pienten muisto-ostosten (Elliinan makee hattu ja Jaanan blockfest tpaita) jälkeen tavattiin anniskelualueella tuttuja. Siinä me hengattiin redbull teltassa vodkaredbullien ja itse Ruudolfin kanssa, ei siitä enempää. Nähtiin Rähinäryhmä ja Cheek sekä oltiin enemmän fiiliksis ku ois ehkä tarvinnu. En tiedä mitä meidän päässä liikku, ku alettiin leikkiin nippusiteillä, siinä oli ranteet koetuksella ja miehet lieassa ;)
Blockfest alue jäi taakse ku me lähdettiin ennen baariin menoo hakeen Maarettia, Jenniä ja Maikkua messiin niiden hotellilta. Matkalla meille tarjottiin porche kyytiä josta jouduttiin valitettavasti kieltäytyyn. Hotellin kautta jatkettiin melkein suoraa kohti Lihavaa Leidiä (aka Fat Lady), johon jonotuskin meni aika tuskattomasti. Meidän eka kerta Fätärissä ja hyvin meni! Jaana hukkas narikkalapun mutta loppuhyvin kaikki hyvin, sai kuitenki rakkaan takkinsa takas.
Luultiin pääsevämme pitkän kävelymatkan jälkeen suoraa sänkyyn, mutta toisin kävi. Käveltiin siis keskustasta Marelle asti, joka oli menny jo edeltä nukkuun. Soitettiin sille 5 minuuttia ennen sen parvekkeen alapuolelle saapumista ja se lupas tulla heittään meille avaimet. Noh, kun päästiin pihaan ei Mare enää vastannu kolmeentoista puheluun ja meidän herätysyrityksiin (kiviä ikkunaan). Me venattiin pihalla noin tunti, Elliina yritti kiivetä ränniäkin ylös kunnes lopulta me keksittiin! Elliina kiipes tuuletusparvekkeelle ja meidän loistavalla säkällä partsin ovi oli auki. Pääsy rappukäytävään oli taattu. Kyllä se Mare sit lopulta ovikelloon heräs vähä hämmästyneenä. Loistopäätös loistavalle viikonlopulle.

IMAG0530
IMAG0531janepatrik

101 things to do (in summer) -listalta on nyt suoritettu Blockfestit, käy Fat Ladyssa ja osta aina muisto. Jäljellä olis vielä 48! Voiton puolella ollaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti