2. elokuuta 2012

soudettiin meripäiville

J&E: Terppa! Muutama sananen viime viikonlopusta, vaikka seuraava onkin jo lähempämä ku edellinen. Ollaan taas vähä myöhään liikenteessä postailuissa, mut eks hyvää kannata odottaa?

Muistatte varmaan, että mainitsimme täällä Kotkan meripäivät. Noh, perjantaina Elliinan töiden jälkeen läväytettiin jeesuksen aikanen Jaanan isin johtotähti käyntiin ja matka jatkui Itäiseen Suomeen, Kouvolaan. Oltiin omatoimisia ja yllätettiin kamut House of Rockin terdeltä, ja ne vaan jakso ihmetellä miten me osattiin sinne ilman ohjeita! Elliinalla vaan on aina ollu hyvä vainunenä. Kouvola on muuten kivan kesänen paikka ja Rokkitalossa tulikin nautittua muutamat prosenttijuomat. Pienen laittautumisen jälkeen me suunnattiin Amarilloon ja siellä tavattiin myös muutama muu jo aiemmilta reissuilta tutuks tullu karvakamu.

Kuva0836

Lauantaina me oltiin jo kissankirkuessa hereillä, kiitos erään sekopään. Pienten aamukoomailujen jälkeen me lähdettiin vaihtaan vilposempaa vaatetta ja lähettiin jo puolenpäivän maissa kiertään terasseja. Ilma oli ihan sairaan hieno ja meilläpä on myös pienoiset rusketusrajat. Jep, istuttiin aurinkoisilla terasseilla ilta kuuteen asti pienen junasta myöhästymisen takia. Uutta matoo koukkuun, ehdittiin seuraavaan täpötäyteen junaan kohti Kotkaa. Junassa kuunnteltiin loistavaa radiomusiikkia ja nautiskeltiin ufoista ja elämänmakusista juomista.
Kotkassakin oli kuuma, joten me tehtiin pikkupikku leirintapanen johonki luonnonpuiston kallion päälle. Näkymät oli ku morsian. Radiosta ei loppujen lopuks ollu mitää iloo, koska se ei osannu uida, saati pysyny pinnalla. Lähdettiin pienen arskatuokion jälkeen metsästämään ruokaa ja sille tielle jäätiin. Kierrettiin puistoja, baareja, kojuja ja vielä lisää puistoja. Yöki oli lämmin, mutta onneks oltiin silti varauduttu ottaan farkut mukaan, joten ei päässy kylmyys yllättään.
Lähdettiin just ennen hirveetä ukkosmyrskyä Kouvolaan ja päästiin sisälle ennenku kastuttiin. Edessä oli hikinen ja ahdas yö ja Elliina pelkäs ukkosta ihan simona.

Kuva0849
Kuva0848
Kuva0842
IMAG0481
IMAG0482
IMAG0485
IMAG0486
IMAG0487
IMAG0490
IMAG0491

Sunnuntai aamu meni koomaillessa ja kattoessa poikien kanssa parit Scary Moviet. Jossain vaiheessa oli ryhdistäydyttävä ja hypättävä ilmastoimattomaan autoon, jolla kotimatka taittu hikisissä oloissa. Hauhon kohdalla oltiin valmiita ettiin eka rutakko johon voi pulahtaa ja ihanaa, me löydettiin uimaranta. Päästiin virkistäytyyn ja kotimatka taittu edes vähä viileemmin.

IMAG0495jj
IMAG0496,
IMAG0500mm
IMAG0497

101 things to do in summer -listaan saatiin taas täydennystä. Kouvola part 2, Kouvolan Amarillo, Kotkan meripäivät, piknik, nuku autossa, käy Ilkalla ja Evellä, syö pehmistä, Aquapark, Pub Romeo, käy Mantsulla ja Mikalla, käy sotkussa kahvilla, jatkot ja Pyhäniemi. [x] check! Kohtia jäljellä 57!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti