22. elokuuta 2012

suihkuremppaa ja tropiikkia keskellä kaupunkia.


J&E: Toissaviikonlopusta tahtoisimme nyt avautua teille. Me ei olla koko kesänä käyty meidän pikkukylän omassa tropiclandiassa eli Tikissä, joten jo oli aikakin. Me saatiin seuraakin, ettei tarvinnu ihan kaksin kyhnyttää. Anna ja Maaret lähti meidän kanssa Tikiin.
Tiki oli täynnä randomeita, olikohan kenties jotain rallikansaa, nimittäin meillä oli täällä rallit. Wuhuu. Paljo tuttuja mahtu taas saman katon alle meidän kanssa joraileen uv-valon alle. Hikikarpalot virtas ja mariannet maistu, tällä kertaa vain Jaanalle. Nukkuunkin päästiin ja seuraavana päivänä käytiin morjestamassa rallikansaa.

IMG_4917
tytsyt
IMG_4904

Aiheesta kukkapurkkiin. Meillä on ollu täällä nyt remontti meneillää, joka valmistu viime perjantaina. Voi kuulkaa karvakamut, meillä valu suihkusta vesi alakerran naapurin kämppään joten oli vuokranantajan aika kutsua remonttireiskat kehiin.
Kiitos remonttimiesten, me päästiin eroon iljettävän punasista seinistä, roikkuvasta lavuaarista ja muovimattolattiasta. Nyt siellä on kaakelia siellä ja laattaa täällä, upee uudenkarhee lavuaari, peilikaappi sekä allaskaappi. Elliinan sanojen mukaan; ihanan valoisa suihku. Ja tottahan se on.
Remppa-aika oli vähä turhan pitkä ja suihkulakko ja väliaikanen suihku ei oikeen kohottanu meidän mieliä, mutta kyllä se oli sen odotuksen arvosta. Nykyään suihku on meidän uus lempparihuone :--)

IMG_3894
IMG_3914
IMG_3980
IMG_4058
IMG_4068
IMG_4075
IMG_4071

101 things to do in (summer) -listalta ompi taasen pari kohtaa ruksittu yli.Opettele "shuffle" -tanssi ja ole sinkku koko kesän. Kohtia jäljellä ENÄÄ 51.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti