12. elokuuta 2012

Tequilaa naamaan, tequilaa naamaan!


J&E: Me ollaan taas vähän jäljessä näissä viikonloppupostailuissa, mutta parempi myöhään ku ei milloinkaan, kaikki ajallaan! Eli nyt saisitte vähän informaatioo elokuun ekasta viikonlopusta, jolloin oli vuorossa Hämeenkyrön koko kesän kohokohta Hämyvestarit, wuhuu! Samalla iskulla juhlittiin myös Annan kotiinpaluuta vuoden tripiltä Kanadasta.

Perjantaina me lähdettiin illasta Hämeenkyröön Sannalle, joka asuu ihan Hämyalueen vieressä, ja jossa Anna ja Sanna jo huikeissa fiiliksissä meitä odotteli. Meillä ei ollu lippuja perjantaille, joten ilta meni Sannalla riehuessa, alueen ulkopuolella tuttuja moikkaillessa ja taas vähän Sannalla jatkoilemassa. Yöllä Elliina joutu jättään muut vielä iltaa jatkaan ja ajo maalle nukkuun, että pääsi lauantai aamuna työskenteleen vielä muutamaks tunniks.

IMG_4710
IMG_4711
IMG_4713

Lauantai. Aamu meni ihan koomaillessa ja toipuessa edellisestä illasta. Väsättiin pitsaa, laittauduttiin, kuunneltiin musaa ja alettiin vähitellen taas päästä tequilan makuun. Joo, hyvää oli! Tai ainaki hyvin tepsi. Nähtiin Popeda ja Petriiii ja oltiin ihan fiiliksissä. Nähtiin taas paljo kamuja ja loppujenlopuks taas päädyttiin sannalle hurjan koville jatkoille. Jatko seurueeseen kuulu paljon entuudestaan tuttuja ja tuntemattomia jeppejä. Elliina päätti piristää seuruetta neljän aikaan yöllä pienellä vesipyssytykityksellä ja sai kunnon kemut aikaan. Sen jälkeen Elliina katos ja tunnin päästä löyty sammuneena Sannan siskon sängystä. Ja taas meno sai jatkua. Me jorailtiin, juotiin tequilaa, jauhettiin paskaa, pidettiin hauskaa ja syötiin kinkkua, melkein ku jouluna. Aamu seiskalta me päädyttiin nukkuun, mutta toiset kuulemma oli jatkanu vielä ysiin asti.

IMG_4719
IMG-20120810-WA0001
Kuva0863
IMG_4729


Aamulla oli mukava herätä randomeita pitkin taloo, borat meidän välissä ja Sanna kadoksissa. No, se rouva löyty loppujenlopuks kellarista, loppu hyvin kaikki hyvin. Seuraava ylläri oli, kun puoli neljän aikaan alettiin raahautua aamupalalle. Sanna oli perjantaina kehunu, kuinka oli ostanu meille kaikkee ruokaa, ettei tuu nälkä. No, kun avattiin kaappi, iski karu totuus, se oli täysin tyhjä. Kaikki ruoka oli poissa. Ei auttanu muu ku lähtee hakeen meille gourmee aamiaisvärkkiä kaupasta ja väsättiinkin oikein kunnon brunssi. Patonkia, munia, jugurttia ja kaikkee namia. Loppupäivä me sit vaan taas koomailtiin. On nää viikonloput rankkoja. Mutta hauskoja!

101 things to do in summer listalta on taaas saatu muutama juttu ylitse. Hämyt, kirppiskierros, pidä ice age mukit aina messissä ja syö jätskiä terästettynä! Jäljellä olis vielä semmoset 53. Loppuukohan kesä kesken? Äh, kuka sano, että se vielä loppuu!

2 kommenttia :

  1. herättää pientä hilpeyttä edelleen toi meidän hämy viikonloppu. Oli iiiiihan sika siistiä ja hauskaa ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiköhän se herätä hilpeyttä meissä kaikissa! hauskaa oli kyllä :D

      Poista