28. elokuuta 2012

vuosisadan tuparit


J&E: Kun muistelee meidän tupareita, niin ei ainakaan tuu tippa linssiin. Päinvastoin, emme tiedä onko hetkeen ollu niin hauskoja kekkereitä!
Lauantaina kellon lyödessä puoli viisi, Kouvolan pojat hurautti pihaan ja se tarkotti sitä, että Jaanan ja Elliinan oli aika korkata ekat juomat. Kellon lähetessä kuutta, tänne tuli Anna ja Sanna ja pitkin iltaa meidän laskujen mukaan täällä oli noin lähemmäs 40 ihmistä. Gangnam style soi repeatilla, meteli oli aika kova, viina virtas ja porukka oli aika jurrissa. Tottakai me oltiin järjestetty vieraille myös ohjelmaa, kaikki sai käydä kirjottamassa omat terveisensä vierashuoneen vanhoihin tapetteihin. (ja vähän uusiinkin ja kattoon).
Saatiin ihan loistavia lahjoja, ehkä aika viina voittosia mutta myös kaikkee muuta mahdollista!
Jossain vaiheessa osa porukkaa lähti Paroonin avajaisiin, siitä Tikiin ja osa hukku matkalle, kuten Elliina joka ei sitten koskaan päätyny Tikiin vaan polisiiaseman rappusille ja sieltä kotiin nukkuun. Seuraavana porukasta erkani Sanna, joka muutaman hienon pyllähdyksen (polviveivin) ja väärän talon pihaan eksymisen jälkeen pääty polvet verillä takas kämpille, jossa Elliina huolehti Sannan nukkumaan peittojen alle. Elliinahan hukkas myös rahansa jotka sunnuntaina löyty hyvästä jemmasta tyhjästä viinilasista olohuoneen ylähyllystä.
Seuraavaks Tikistä kotiutu Jonne ja Tuukka ja kahden jälkeen kaikki muutkin. Tässä kohtaa Anna veti omat polviveivinsä joita Jaana paransi kotona muumilaastareilla (jotka oli muutenkin kovassa käytössä illan aikana), sairaanhoito touhujen lomassa tippu myös verhotanko. Yön aikana meidän kämppään oli eksyny myös työmaan vilkkuvalo ja muutama varotuskyltti..

kkk
kallejaelly
IMG_5048
IMG_4256IMG_4254
IMG_4266
IMG_4251
IMG_4244
IMG_4242
IMG_4235
IMG_4233
IMG_4222
IMG_4224

Loppujen lopuks kaikille löydettiin nukkumapaikka pienten järjestelyjen jälkeen ja aamulla tää kämppä oli ku pommin jäljiltä seinät täynnä terveisiä. Sunnuntaina pojat, Anna ja Sanna lähti päivällä ja me lähdettiin vähän myöhemmin sotkua pakoon vanhempien huomaan. Kiva ku kävitte mutta vielä kivempi ku lähditte :--)
Ei voi muuta sanoo ku että oli ihan sika hauskaa, tässäpä teille kuvasatoa meidän kameroista! Vielä on kahden muun kameran kuvat saamatta.

IMG_4279
IMG_4281
IMG_4282
IMG_4283
IMG_4288

101 things to do (in summer) -listalta on taas pari kohtaa vedetty yli. Pidä tuparit, pidä vanhan porukan ilta ja pidä jatkot. Jäljellä 45.

2 kommenttia :

  1. Joo voi olla ettei unohdeta näitä tupareita hetkeen. Oli sen verran hauskaa ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehaa, joo näistä luultavasti puhutaan vielä pitkään! :D

      Poista