13. syyskuuta 2012

Fiilistelyä

IMG_4137

E: Nyt se on sit virallisesti maksettu koko homma! Nimittäin meidän tuleva Mallorcan matka, maksoin sen äsken  ja nyt oon virallisesti hetken aikaa melko rahaton. Matka lähestyy hurjaa vauhtia, vaikka vielä se jotenki tuntuukin aika kaukaselta jutulta. Mutta tänään töissä mä oikeesti havahduin, että siihen on noin 20 päivää aikaa! Kohta pitää alkaa tekeen matkaa varten pientä kosmetiikka ja rasvavaraston täydennystä ja vähitellen vois vaikka suunnitella jo alustavasti mitä lähtee mukaan. Ettei käy niinku viimeks, ylikiloja melkein parilla sataa euroo! Siinä oliki sit hikiset oltavat, ku Annan kans heitettiin roinaa lentokentällä roskiin ajan kuluessa uhkaavaa vauhtia eteenpäin ja lentokoneen lähdön lähestyessä. Siitä viisastuneena, tälläkertaa vähemmän tavaraa mukaan!

IMG_3811
IMG_3815
IMG_3822
IMG_3843
IMG_3876

No jokatapauksessa mun piti tulla tänne vaan jakaan vähä meidän viime reissun kuvia. Oltiin siis Rodoksella Annan ja Sannan kans toukokuussa 2011, elikkäs yo kirjotusten jälkeen. Meillä oli tosi kiva matka ja siitä asti on odotettu uutta reissua! Siitäki on jo yli vuosi aikaa, ihan liikaa siis! On niin ihanaa päästä lämpöseen, saada vähäks aikaa ajatukset pois töistä ja tavallisesta arjesta ja saa heittää aivot ihan narikkaan ja ottaa vaan rennosti ja tehdä mitä huvittaa. Toivottavasti säät suosii ja loma onnistuu!

IMG_3940
IMG_3975
IMG_3989
IMG_4047

Me muuten haetaan Annan kanssa lauantai yönä kaks Mallorcan matkaajaa reissultansa takasin kotiin. Ehkäpä niiltä saa kuulla jotain hyviä vinkkejä ja juttuja tulevasta kohteesta.

IMG_4067
IMG_4086

3 kommenttia :

  1. hui saakeli mitä kuvia ! :DD
    No anyways haluaisin niiin paljon lähtee teidän mukaan ;( Ehkä ens kerralla !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. todellaki ens kerralla tuut! harmi ku et nyt pääse meidän kans viemään mun lentokone&ulkomaa -neitsyyttä :--D

      Poista