16. syyskuuta 2012

Whether you give a crap or don't give a crap, nobody wants crap anyway!


E: Mä nappasin tänään kameran mukaan lenkille, tarkotuksena napsia pitkästäaikaa edes jotain kuvia. Ulkona oli uutisten mukaan ehkä vika lämmin päivä, ja mä lähdin rohkeesti liikenteeseen shortseissa, eikä kyllä tullu edes kylmä, pikemminki hiki! Heitin semmosen reilun tunnin lenkin ja napsin aina väliin jotain turhia kuvia, jotka osottautu puolet ihan epäonnistuneiks kylläkin, mutta siinä se lenkkiki meni nopsaan ohella ilman musiikkia ja mitään.

IMG_5262
IMG_5261
IMG_5260
IMG_5257
IMG_5244
IMG_5239
IMG_5238
IMG_5237
IMG_5230
IMG_5228

Eilen oltiin Annan kans vähän hepailemassa Tampereen suunnilla. Eeva ja Mape tuli Mallorcalta yöllä ja niiden bussin oli määrä olla bussiasemalla 3.40, joten meillä oli muutama tovi aikaa kulutettavana. Käytiin leffassa kattomassa The Expendables 2, jossa aikaa hurahtikin jo yhteen asti. Sen jälkeen me kahviteltiin Pirkkalassa, ajettiin Lempäälään Pirkanhoviin iltapalalle ja sen jälkeen huristeltiin takas Tampereelle. Saatiin aika kuluun niinki hyvin, että meidän ei tarvinnu venailla bussiasemalla ku vartti ja maailmanmatkaajat jo hyppäs kyytiin ja viideltä oltiin jo kotona nukkumassa.

IMG_5221
SEKALAISTA

Tänään sit päivä meniki vähä niinku nukkuessa. Heräilin vasta vähän ennen kahta, kävin lenkillä, kokkailin ja nyt illasta lähdin vielä äitin kans zumbaileen. Sunnuntai zumba oli oikein tehokas viikonlopetus ja nyt sit vaan uusilla eväillä kohti ens viikkoo, huominen töitä ja tiistai taas vapaa, jjepjee! 

2 kommenttia :