24. syyskuuta 2012

Kirppistelyä ja vähä muutakin sen suuntasta

E: Eilen illalla olin jo ysin aikaan menossa nukkuun, koska olin taas ihan väsyny. Pumppi teki tehtävänsä ja kroppa oli ihan tööt. No, mun suunitelmat kuitenki muuttu, ku puhelin soi ja Kalle, Miia ja Aleksi ilmesty meidän pihaan. Ei siinä oikein auttanu muu ku mennä juosten suihkuun ja heittää meikit nassuun ja lähtee niiden mukaan. Käytiin moikkaamas monia kavereita ja oli pitkästä aikaa taas kiva päästä tolla porukalla liikenteeseen. Jossain vaiheessa myös Jaana pääsi töistä ja poimittiin se hetkeks kyytiin. Mutta ollaan kai tulossa jo sen verran vanhoiks, ettei me kauaa jaksettu olla liikenteessä, vaan otliin jo yhdeltä kotona. Sit nopsaa nukkuun, koska tänään edessä oli aikanen herätys.

IMG_5366 KIRPPARISUNNUNTAI

Tänäaamuna me lähdettiin äitin ja Sohvin kanssa oikein meidän perheen naisten voimin liikenteeseen, kohteenamme Tampereen radiokirppis. Ennen sitä kuitenki meillä oli pari välietappia ja perillä oltiin vasta kahdentoista aikaan ja kaikkien kahvihammasta kolotti. Mä oon lukenu paljon juttuja eri blogeista Tampereella olevasta vohvelikahviltasta ja ehdotin, että mentäis sinne kahville. Äiti kehu sitä myös, joten sinne me sit suunnattiin. Ja voi että oli meinaan ihan taivaallista! Me otettiin kaikki vadelmavohvelit ja lisäks kanelikahvit ja meen kyllä tonne ehdottomasti uusiks! SIeltä saa myös jätskivohveleita ja suolasia vohveleita ja haluan maistaa kumpiakin.

IMG_5348 IMG_5339 IMG_5341 IMG_5345 IMG_5347 IMG_5351 IMG_5356

Pienen vohvelitankkauksen jälkeen me oltiin kaikki valmiita suuntaan kirppistelyn maailmaan ja sielä meillä vierähtiki ihan hujauksessa pari tuntia. Mä en löytäny ku yhden 0,5 e maksaneen h&m:n neuletakin, mutta äitin mukaan tarttu vähän enemmän kaikkee kivaa. Sit me käytiin vielä radiokirppiksen jälkeen kangasalla kirppiksellä, josta sohvi löysi tosi kivat ihan uuden näköset conssit, jotka olis ehdottomasti kelvannu mullekki, jos olis vaan ollu pienemmät.

KIRPPARISUNNUNTAI1 Oikeet siis sohvin uutukaiset, vasemmat  ihan vaan yhdet mun kultaset. Ostin mun valkosten päänmenokski yhden jutun, mutta siitä lisää myöhemmin.

Sit abc:n lounaspöytään syömään ja hui että seki oli hyvää. kasviksia, salaattia, kanaa ja just uunista tullutta ruisleipää, nam. Eikä me tietenkään maltettu pysyä poissa myös niistä normaaleista kaupoista, vaikka päivän teema olikin kirppistely. Me jotenki eksyttiin vielä eloon, josta mä löysin taaas ihanat kengät! Sielä oli kaikki naisten syys- ja talvikengät -40%, joten pakkohan se oli mennä vähän tsekkaileen tarjontaa. Ja myös äiti löysi tosi kivat saappaat. Sit vielä, koska sain greyn anatomian kolmoskauden perjantaina katottua, oli pakko ostaa tänään neljäs. Nyt mulla on taas seuraavaks pariks viikoks puuhaa! Mutta noi kengät, ne ei pääse kuvassa ihan täysin oikeuksiinsa. Ne näyttää jalassa vielä kivemmilta ja aika siroilta. Tuun varmasti käyttään paljon! 

IMG_5357 IMG_5359

Ja loistopäivän lopetukseks me käytiin vielä äitin ja muiden naisten kanssa vähä zumbassa hikoilemassa ja sheikkaamassa pebaa, ettei ihan liikuntaa unohdeta. Kaikenkaikkiaan siis tosikiva sunnuntai!

2 kommenttia :

  1. Meidänki täytyy joskus lähtee kirppisteleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, nii täytyy :) hesaan ois joskus kans ihan pakko päästä kirppisteleen, mut tamperekki kelpaa :))

      Poista