17. helmikuuta 2013

moro moro moro

J: On ny ollu aika Annantäyteiset viimepäivät :-D Torstaina, ystävänpäivänä, me mentiin täällä parkanos leffaan! A good day to die hard tuli ensi-iltaan ja me hoidettiin oma osuutemme salin täyttämisestä. Raina oli ihan jees, ehkä vähä yliampuva tosin!

IMG_7407 IMG_7399

Perjantaina me käytiin nostamas rautaa pumpissa ja meitsi meni siitä viel illaks duuniin. Duunin jälkeen heitin parit kyläringit yhden kamun kans ja jäin maalle vetään sikeitä.

working

Eilen aamupäivästä sain itteni hiihtoladulle, ja hyvin luisti suksi. Viiletin meneen 6 kilsaa ja siitä menin taas töihin. Meillä piti olla suunnitelma illaks Annelin kans, mut se vähän kusi, joten otettiin täällä kaksin kuppia ja sitte kipitettiin tikiin. Me tanssittiin tosi paljo ja meillä oli jotain ihan randomjuonia meneillää. Tikiin ei muutenkaa sais mennä, se on paha paikka ja siellä kuulee ihan liikaa! Tosin, taas meillä oli jatkot.

collage

Ja ny ollaan sunnuntaissa ja silmät ristissä ja mahaa kurnii. En tiä tarkallee koska Elly kotiutuu, mut tarvii ainaki tiskata ja pyyhkiä vihdoin ne pölyt ennen ku se tulee himaan.
Taidan hypätä potkupukuun, keittää hernaria ja avata telkkarin ja ehkä ottaa päiväunet. Heippa!

3 kommenttia :

  1. Tuun tiistaina tai keskiviikkona ja mua jo kauhistuttaa eilis illan jäljet sielä :D

    VastaaPoista
  2. Sielä ei ole mitään jälkiä, siivottiin kaikki ;)

    VastaaPoista
  3. joo, kyllä ihan siistiä on! :-)

    VastaaPoista