15. helmikuuta 2013

Voi ku aina vois vaan lomailla.

collage12

E: Huhhuu, kyllä on viikko menny nopsaan! Aina se vaan menee niin, ettei millään malttais lähtee kotiin, tai ei haluis edes ajatella kotiin lähtöö. Tää loma on ollu aikalailla ulkoilu ja urheilupainotteinen ja joka päivä on kuntoiltu jollakin tapaa. On myös vaan löhötty, syöty, kahviteltu, kateltu pari leffaa ja rentouduttu. On tää lomailu vaan niin kivaa!

Tiistai oli eka laskupäivä ja rinteessä meniki koko päivä. Illasta me sit mentiin vielä tyttöjen kans jumppaileen ja vietettiin salilla muutama tunti muutaman jumpan merkeissä. Illalla oltiin niin puhki, että oltiin kaikki valmiita nukkuun jo joskus yhdentoista aikaan.

collage97 collagerinne collage6545 IMG_0676

Keskiviikkona taas aamulla rinteeseen ja koko päivä rinteessä. Laskettelu on ihan huippua ja voi että ku kotonaki pääsis yhtä hyviin rinteisiin ku täälä. Laskettiin jossain välissä moikkaan Taaloon retkeilleitä Maree ja Maikkua ja sit taas jatkettiin laskemista. Illalla oliki sit taas pari jumppaa ja alko kyllä jo vähä paikat reistaileen. Kolme päivää ja kaheksan jumppaa, kaks päivää laskettelua ja reidet ihan loppu ja sit vielä päälle kaikki muu ulkoilu, alko kroppaa kyllä jo vähä painaan. Mutta oltiin kuitenki päätetty, et keskiviikko on meidän viihteilypäivä, joten saunomisen kautta meikit nassuun ja ilta meni wanhassa porossa. Myös meidän toissavuotinen Levillä tutuks tullu kamu Niila, kuuli, et ollaan taas täälä ja tuli moikkaan meitä. Oli kyllä tosi hauska ja huisi ilta. Oli taas meinaan "tampereen tytöt" vauhdissa.

IMG_0745 collagesali IMG_7516 IMG_7503 IMG_7501 IMG_7520

Aamu ei ollukkaan sit ihan niin kiva. Ei silti auttanu, ku repiä ittensä väkisi ylös ja lähtee rinteeseen. Olo oli ku kuolleella ja laskemisesta ei meinannu tulla mitään. Mut pari kahvikuppia ja kyl se elämä sit taas vähitellen voitti ja laskettiin Eetun kans ihan iltaan asti. Illalla mökillä oli kyllä silti niin väsynyttä porukkaa, että oltiin nukkumas taas jo yhdeltätoista. Ollaan ehkä tultu vanhoiks tai jotain. Ja päätettiin myös, että tän reissun juhlinnat sai jääädä tohon yhteen iltaan. Ei kestä tommosta oloo lauantaina junassa. Huhhuu..

IMG_7449 IMG_7448

En jaksanu latailla koneelle viel tän päivän kuvia, joten tästä päivästä lisää sit myöhemmin. Palataan!

2 kommenttia :

  1. Heii, löysin teidän blogin!! :) mun sivulla olis teille haaste!

    VastaaPoista
  2. jeejee :) mepä käydää tsekkaamassa! (:

    VastaaPoista