28. helmikuuta 2013

we can rise when we are beaten down, dance our tears away

IMG_7620

J: Aattelin et tää päivä ees alkais yhtä kivasti ku eilinen, paistas aurinko ja ois lämmin.
Yöllä perus työpainajaiset vello pään sisällä. Näen tosi usein iltavuorojen jälkeen painajaisia. Kuinka ihmisiä vaan lappaa kauppaan sisälle, vaikka kassa on laskettu ja ovet lukossa. Ja mä en kykene ajaan niitä ulos. Kaupas on vartija, mut jostain syystä sekää ei auta. Näissä unissa en ikinä pääse ajoissa kotiin. Menee melkein tunti kaupan sulkemisajan jälkeen. Tai oikeestaan mä en yhdessäkää unessa oo päässy edes lähteen töistä. Nää on älyttömän ahdistavia unia ja herään yöllä ihan tuskissani. Miten näistä pääsis eroon? Mä vissiin stressaan jotain duuniin liittyvää.

IMG_7626

No, tänäänpä ei paista aurinko. Ihan paska sää. On siellä +5, mutta ei sekää ny lämmitä mieltä. Sitte tuli hetki laskujen maksamisen, kuka ois sen jälkeen ihan fiilareissa? Pitäs mennä lenkille, ei kiinnosta. Sit pitäs tehä safkaa ja mennä ensin tietty ostaan sitä itse safkaa. Ei kiinnosta.
Sen lisäks, että pappa on teho-osastolla ja illalla pitää mennä duunii, ei ny mikää nappaa. Mä en taida kirjottaa tänne enää mistää muusta ku synkistä asioista. Fuck you world, en jaksa olla ilonen tänään.

p.s. elly oli fiksaillu eilen illalla näitä blogin html koodihommeleita ja ylipäätään ulkoasua. Onks hyvä? Mä ainaki diggailen.

IMG_7630

Mut se on vain yksi huono päivä 
eikä sekään paljon paina, se on elämää 
joo se on vain yksi huono päivä 
kun sataa kaatamalla ei sen enempää 
ei onni kääntänyt oo selkää 
vaikka niin esittää 
se on vaan yksi huono päivä 
ei sen enempää 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti