26. helmikuuta 2013

paina taas kaasu pohjaan, anna elämän mennä

J: morommoron. Pikku pikatsekkaus viime aikojen menoihin ja meininkeihin. Viikonloppuna olin rouva kotihiiri; töis olemisen lisäks hilluin vaan porukoiden huomassa. Katottiin isukin kans onko bemaris mitää vikaa, että meneeks se katsastuksesta läpi, (pitäs mennä, jos ei mee läpi, nii jää kiinni takapyörän jarrupalasta), kattelin monenmonta jaksoo gossippia, söin jäätelöö, oon kuolannu justin chambersia, heitin lauantaina pari kamua yksiin kekkaloihin, kuskasin Jannee edesjatakas, hiihdin ja kattelin putouksen finaalin.

Tällä viikolla on ruhtinaalliset työtunnit, se näkyypi sitten palkkapäivänä. Tosin kaikki on iltoja, joten en pääse jumpalle ollenkaa. Pitää siis tyytyä lenkkeilyyn. Onneks lupailivat +4 astetta tälle viikolle, ei tartte ainakaa viluissaan kävelysauvoja heilutella.

Ens sunnuntaina pitäs suunnata perhepoppoon kans kauhajoelle juhliin rippijuhlia. Kirkko alkaa kello 10 ja kestää taas ikuisuuden. Miks rippikirkko on niiiin älyttömän pitkä tapaus? Huoh.
Ei uskois, että ens kesänä tulee jo kuus (6!!!) vuotta siitä, ku on ite päässy ripille. Aika on menny ihan älyttömän nopeesti. Tuntuu ku riparista ois vasta muutama hassu kesä. Oliski, ei ois "aikuisuuden" huolia ja murheita. Huoh.

collageeni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti