27. maaliskuuta 2013

goooood day

IMG_8430

J: ei varmaan sais sanoo ääneen, ettei mee päälaelleen koko homma, mut tänään tuntuu olevan hyvä päivä. Päätin, että nukun niin pitkään ku suinki mahdollista, mutta olin pystys jo kymmeneltä.
Oon ollu pari tuntia aika energisellä päällä, pyykit koneeseen, lakanat vaihtoon, vaatekaapin uusiks järkkäilyä, tiskausta.. ja vielä vois hurauttaa toisenki koneellisen pyykkiä meneen ihan vapaapäivän kunniaks!

collage

Ajattelin myös mennä lenkille kuhan pääsen tästä. Pihalla meinaan näyttää taas niin kivalta! Vihdoin ja viimein myös siirsin Elliinan koneelta itelleni greyn anatomian 9. kauden, ja oon ny vahdannu niitä muutaman päivän. Tänään siis sitäki luvassa!

Toisinku Elliinalla, mun pääsiäinen menee aikalailla töissä. Sunnuntai siinä näyttää olevan vapaata, mutta pääsiäinen töissä tietää rahaa ja kukapa ei tykkäisi rahasta?

collagegggggg

Muuten ei sen kummempaa tännepäin. Nyt persikkarahka ja pari kiiviä ja greyn anatomian kimppuun! Siitä sitte lenksulle ja niin päin pois! hihhii ps, katotaan jos eksyn puhelinkaupoille loppuviikosta. Alkaa toi C3 jo vähä tökkiä :-D

Heippa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti