4. maaliskuuta 2013

Rakkaudesta uusiin treenivaatteisiin

collage IMG_7624  

E: Me otettiin tänään äitin ja Sohvin kans kohteeks Tampere ja lähettiin käymään pikasesti tsekkaamas urheilukauppojen tarjontaa. Vaikka oishan tossa upeessa säässä voinu tehdä jotain vähä hyödyllisempää, tää oli ainoo päivä ku kaikkien aikataulut mätsäs yhteen. Kierrettiin pakolliset kaupat, myös uus BikBok ja käytiin tietty vähä evästämäs Amarillossa. Amarillon kanasalaatti on muuten tosi hyvää. Sohvi sai hakemansa vaaleenpunaset conssit ja musta tuli Niken ulkovaatteiden ja reenihousujen onnellinen omistaja. Ja sit mä hetken mielijohteesta ostin lippiksen, kyllä mä sille jotain käyttöö keksin. Rahaa meni ihan liikaa, mutta harvemmin noita urheiluvaatteita tulee ostettua. Ja voitin tänään sentään arvoista 50e! Oon niin välineurheilija, että nyt löytyy taas lenkkeilymotivaatioo hetkeks, ku on siistit kuteet missä juoksennella! Ootan jo ihan innoissani, et saan huomenna tikit pois ja pääsen juokseen vaaleenpunasessa takissani, ja jumpalle kans uusis housuis (vaikka kyllä mä lauantaina kävin jo pumpissa, oli pakko).

collage32 IMG_7606 IMG_7603 collage1

Käytiin eilen muuten Annan kans tsekkaamas leffassa 8-pallo. Joo, olihan se aika raskasta kateltavaa, mutta silti ihan jees leffa. Eli lauantai-ilta oli taas perus rauhallinen, leffa, kahvittelua ja ajois nukkuun.

Huomenna olis viel toinen vapaapäivä putkeen, harvinaista herkkua. Suuntaan aamusta poistaan tikkejä, treffaan äitin ja vien taas kirppikselle tavaraa ja illalla varmaanki jumppailen. Ainaki tällähetkellä suunnitelmat vois olla sellaset.

5 kommenttia :

  1. Niin tosiaan piti sanoo, että ootte ku kaks marjaa Sohvin kans ;)
    Ja toi takki on niin ihanan värinen. Ei varmaan ollu kallis :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpöhöpö :D ja joo, mä rakatuin siihe heti, en voinu olla ostanatta aikka makso kyllä ihan liikaa :D

      Poista
    2. Kopio Elly ja Alkuperäinen Elly, te todellakin ootte Sohvin kans niiiiin samannäköisiä :)

      Poista
    3. miksei näistä kommenteista voi tykätä? no, oon anyway samaa mieltä noitten kans :D

      Poista
    4. Haahaa, joo emmä ny tiiä :D

      Poista