12. maaliskuuta 2013

parempi myöhään ku ei milloinkaan?

J: Eilen, 11. päivä, piti viimeistään olla veikkauksen pelimyyjäksi -verkkokoulutus käytynä. No, pystyin tottakai jättään sen viimetinkaan ja sain sen just äsken tehtyä. Oli hetki avata todistus, kunnes sitä kattoessani tajusin että tänäänhän on 12. eikä 11. päivä. Noo, ehkä se ei oo niin tarkkaa jos ny vahinkossa on päivät menny sekasin!

Mulla oli tänään vapaapäivä. Vetelin aamulla puurot nassuun ja tein kaikes rauhas lähtöö. Ensimmäinen pysähdys oli katsastuskonttorilla. Otettiin uusintakierros, ku peuhu ei menny läpi ekalla kerralla. No, ny meni komeesti ja taas on vuosi ajoaikaa.

Kuva1926 Kuva1927

Seuraava pysäkki oli tampereella. Lähdin sinne kuluttaan päivää ja kierteleen kauppoja. Mun saalis oli kyllä aika heikko, reenipöksyt ja parit korut lähti messiin. Tosin, mulle tuli myös postissa eilen aika kiva uus reenitoppi :-)
Ku pääsin takas kotiin, heitin lenkkivaatteet niskaan ja lähdin viä uhmaan lumisadetta pihalle. No, ekse lumihangessa tarpominen vaan oo hyvää kuntoilua!

collage

Vielä vois huitasta jotain iltapalaa, kattella jakson vaikkapa top gearia ja painua peiton alle, että jaksaa taas huomennaki marssia eteenpäin lumihangessa. Hyvää yötä!

collagenkjghufy

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti