5. maaliskuuta 2013

nuuskamuikkusen takki

collagehjhjh

J: bongasin elloksen sivuilla pari viikkoo takaperin ihan kivannäkösen maihinnousutakin ja aattelin kotiuttaa sen. Tottakai se paljastu isommaks miltä kuvas oli näyttäny mallin päällä ja olin jo melkei pakkaamas sitä pussiin ja kuljettamas takas siwaan, kunnes ny päätin viel koittaa päälleni ja näyttää samalla Elliinalle. Elliina sano, että "no mut toihan on ihan kiva" ja takki jäi :D eihän se ny maksanukkaa ku 20e jonku alennuksen jäljiltä, joten kantsi pitää.
Toi päällä mä ny oon hihhuloinu pakkases menee. Ei oo kyl ihan näiden kelien takki, mutta antaa olla!

IMG_7645

Apua, ny tuleeki kiire. En oo syöny viä mitää ja pitäs yhdeltä lähtee kohti tamperetta taasen mummun kans. Äkkiä jotai ruokaa nassuun ja menoks. Moron!

  Kuva1822

4 kommenttia :

  1. hei hieno takki kevääks (ei siis talveks :P)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhaa, kyl aikalailla toi päällä palelee jos on ees -6 : D mut ku ei jaksa oottaa kevääsee!

      Poista
  2. Ihana takki!! :) tilasin pari viikkoa sitten ihan saman takin, mutta beigenä. Paketti tuli eilen ja takki oli nyt sellanen sopiva, joten tilasin kokoa pienemmän (lue: pakko laihtua,et se näyttää hyvältä) :D ja kyllä tua takki hintansa haukkuu, kiva perustakki eikä todellakaan kallis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep näimpä! :) ja meitsi bongas rippijuhlissa saman takin mun kummitädin päällä, mutta mustana! :-D ollaan takkisamiksia!

      Poista