3. maaliskuuta 2013

kyläpylsää ja naimalupia

IMG_7769

J: terveee. Koko viikonloppu meni töissä, tappiin asti. Perjantaina tulin suoraa töistä maalle tutimaan ja aamupäivällä lauantaina suuntasin isukin ja mummun voimin morottaan pappaa taussille. Kyl siel henki pihisi, ja piristyhän se tietty ku tultii moikkaan sitä. Lupasin kuskata mummua alkavalla viikolla uudestaanki sinne ja ottaa junioritki takapenkille istuu.
Illaks siis työmaalle ja siitä heitin parien kamujen kans kyläpylsät, heitin ne mäkee, otin seuraavan kyytii ja kävin Annelin ja Elskun jutskulla. Nukkuun pääsin kolmelta ja herätys tänä aamuna kello 7reikäreikä.

collagehjj

Juhlavermeet niskaa ja istuun autoon. Suunnaks Kauhajoki ja serkun rippijuhlat. Kirkko kesti ikuisuuden ja pappi oli jollain tapaa aika erikoinen tapaus.. Se niin kiihkoissaan sepitti saarnatuolissansa, että kuulosti välillä että se meinaa itkee tirauttaa. Huoh, mä en muutenkaa pysty millää ottaa tosissani jotain "Herra on teidän kanssanne, teissä kaikissa.." -settiä, koska itekku en kovin uskonnollisesta päästä oo, nii kuulostaa tommonen ihan hölynpölyltä meikäläisen korviin. (kenenkään omia uskomuksia vähättelemättä)

IMG_7762

No kirkosta kahvipöytään. Kakku oli hyvee ja tuli todettua, että taitaa meidän perheen lapset olla aika sannaraipeja. Ei osata oikee osallistua keskenämme muiden serkkujen ja serkunserkkujen keskusteluihi vaan hengataa mielummin keskenämme ja keksitään omat juttumme :--D

Täsä mä ny olen, tästä lenkille järvenjäälle ja siitä mummulaan. Heippa!

IMG_7777

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti