21. lokakuuta 2012

perus sunnuntai?

E: Tänään on ollu ihan tämmönen höntsyilypäivä, ei oikein mitään kummempaa ohjelmaa. Nyt alkaa jo vähä tylsyys iskeen, ku alkaa tää pelkkä oleilu puuduttaan.

IMG_6051

Äsken kävin mun vaatekasan kimppuun ja kaivoin muutaman kassillisen tavaraa ja vaatetta kirppikselle menoo varten. Siinä vierähtiki kevyesti pari tuntia niiden lappujen teossa ja laitossa. Toi kirppikselle tavaroiden vienti olis muuten ihan helppo juttu, mutta toi lappuhomma on aina yhtä kurjaa. Se on semmosta pientä ja aikaavievää näperrystä. Mutta nyt se on tehty!

IMG_6052

Jaana lähti päivällä töihin ja me jäätiin Annan kans tänne laiskotteleen ja makoileen. Saatiin me ittemme jo vähä ennen kolmee ylös ja lähdettiin oikein reippaina kävellen kauppaan ja vuokraan leffaa. Vuokrattiin lucky one niminen leffa ja mä tykkäsin kovasti. Zac Efron oli niin hyvännäkönen ja juoniki pelas. Hyvä leffa taas tällain sunnuntain ratoks.
Nyt mä jään venaileen, koska naapurit tulee valittaan mun koko illan jatkuneesta musiikin huudattamisesta ja yritän keksiä jotain järkevää puuhaa (tätä sekopäistä yksin ympäri kämppää jorailua kun ei lasketa).

2 kommenttia :

  1. mihin kirpputorille viet vaatteitasi? pitäisi itse kans aikaseks saada viedä turhat pois :)

    VastaaPoista
  2. tohon parkanon peruskirppikselle, mikä sen nimi nyt sitte onkaan :D

    VastaaPoista