19. lokakuuta 2012

Step up to Summer up cruise 2012!

J&E: Morjesta pöytään. Me saatiin toissapäivänä ihan extempore idea! Oltiin huviajelulla Mansessa ja keksittiin mun kahdelle Finnkinon ilmaislipulle käyttöö. Viime tingassa ehdittiin istuun perseillemme ja Step Up Revolution 3D saattoi alkaa. Oli hyvä leffa ja komeita miehiä ja eipä siinä tanssissakaa ollu moittimista. Tykättiin kovasti, käykää teki kattomassa kyseinen raina!

blogi, random postaukseenhh IMG_5139

No sitte, eilen saatiin vieraita. Oltiin pitkästä aikaa koko komppania koolla. Kaikki viis hullua yhdessä huoneessa. Voi sitä naurun ja vitsien määrää. (sori naapurit). Oli tosi kiva kahvitella ja syödä mutakakkua (yäk), pitäs kokoontua useemmin!

Ja vieläkin meillä on asiaa sydämmellä! 4. marraskuuta me lähdetään laivalle. Eikä ihan millekkää perusristeilylle. Nimittäin kuulemme taas itämeren kutsun; SUMMER UP CRUISE 2012 odottaa meidän vallotusta. Kaks päivää rankkaa biletystä edessä, aamusta iltaan ja illasta aamuun. Koko risteily on ollu jo hetken loppuunmyyty joten siellä on varmasti väkee ku pipoo! Kouvolan pojat kuuluu matkaseurueeseen ja nämä heputhan siitä meille alunperin vihjaskin. Mukava nähdä niitäki pitkästä aikaa :--)

IMG_4995 – Kopio kuva1032

Viikonloppu menee töissä, mutta pitää vähä yrittää jossain välissä tuulettuakki joten eiköhän se toi meidän kylän oma rakas pikku kuppila meitä kutsu huomenna. Mukaan tulee ainakin Anna, saa nähdä mitä yks työläinen Sanna päättää.

Kuulemisiin, ei meillä varmaan muuta ollu! Heippa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti