22. lokakuuta 2012

“Some tourists think Amsterdam is a city of sin, but in truth it is a city of freedom. And in freedom, most people find sin.” - John Green

J&E: Meillä olis vielä vähän reissujuttuja kertomatta, joten nyt tulis vähän kuvia Amsterdamista, jossa me siis mennen tullen vietettiin semmoset 9 tuntia. Mennessä oltiin päivä Damissa ja takas tullessa nukuttiin yö säkkituoleilla lentokentällä.

IMG_5696 IMG_5701

Mennessä me otettiin juna Amsterdamin keskustaan aamu yheksältä. Eihän sielä tietty vielä oikein mikään ollu siihen aikaan auki ja vettä tuli ku Esterin perseestä. Meillä ei tietenkään ollu edes takkeja mukana, koska eihän etelän matkoilla semmosia tarvita, joten me mentiin ekaan auki olevaan paikkaan piiloon sadetta ja tälläkertaa se oli Mäkki. Joo, ensimmäinen nähtävyys, amsterdamilainen McDonald's, kiukkunen myyjä ja tyhmä vessakaveri. 

IMG_5697 IMG_5714 IMG_5707 IMG_5765

Lopultaki sade lakkas ja me päästiin kiertään parit kaupat ja syömään tuhdit pasta-annokset. Oltiin ehkä rähjäsimmän näkösiä ikinä yli vuorokauden hereilläolon ja kaatosateessa tarpomisen jälkeen. Sit me saatiin hyvä vinkki ja meille suositeltiin vierailua seksimuseossa, johon me tietysti suunnattiin välittömästi. Se vasta oliki hauska paikka. Yks kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa. Kuvamateriaalia ei oo ihan kamalasti, mutta voi me saatiin kyllä kunnon naurut. Kyllä kannatti poiketa. Ja hintaakaan sillä vierailulla ei ollu ku 4 euroa. 

IMG_5735 IMG_5733 IMG_5726 IMG_5731 IMG_5740 IMG_5741 IMG_5746 IMG_5755 IMG_5758

Viime lauantaina Jaana paino täysiä töistä kotiin ja täälä meidän partyboksissa Anna ja Elliina jo kovasti odotteli. Meillä oli siis taas suuntana Tiki ja suunnitelmissa jorata läpi yö. No, ku me päästiin ovesta ulos, vettä tuli taas ku Esterin perseestä ja edes meidän naapuri ei heränny meidän kuskiks. Otettiin sateenvarjot messiin, mutta päätettiin kuitenki kokeilla meidän jo viimeviikonloppuna huonoks todettua taktiikkaa, liftausta. Jaana nosti peukun ylös, pomppi ihan tien viertä ja kaskummaa, heti nappas. Eka auto pysähty meidän kohdalle ja me saatiin kyyti suoraan ovelle. Eikä pienintäkään hajua kuka kumma se poika mahto olla. 

IMG_6045 IMG_6049 Kuva0027 2

Tikissä ilta meni nopeesti tanssiessa, hyypiöitä väistellessä ja välillä tiskillä jonotellessa. Tuttuja oli paljo ja ilta oli ihan jees. Kerranki oltiin jopa kaikki samaan aikaan kotona, eikä kenenkään kunto pettäny kesken. Saavutus sinänsä. Kello oli jotain lähempänä seiskaa, ku vihdoin päästiin nukkuun. 

2 kommenttia :