16. lokakuuta 2012

Tekisin kaiken uudestaan.


J: Sanna ja Elliina kysy multa autossa matkalla lentokentältä kotiin, että mitä sä Jaana odotit tältä matkalta. Aloin oikeen pohtia asiaa ja en todellakaan odottanu mitään tämmöstä. En uskonu että meillä olis noin hauskaa ja naurettais noin paljon. Tottakai mun ja Sannan riita vähän masensi, mutta koska se vaan paisu ja paisu ja kärpäsestä tehtiin härkänen niin loppujen lopuks se vaan naurattaa. Varmasti nauratti myös niitä Burger Kingin setiä kun heiteltiin juomat ja ruuat toistemme päälle ja huudettiin äänet käheiks. Mutta välillä pitää puhdistaa ilmaaa!
En uskonu tapaavani niin monia siistejä ihmisiä joiden kanssa oli tosi kiva hengailla useempanakin iltana. En todellakaan tienny miten paljon huumoria voi repiä peitosta tai muista vieläkin hauskemmista jutuista. En vaan todellakaan  osannu odottaa mitään tollasta, varsinkaan siinä vaiheessa kun istuin elämäni ensimmäistä kertaa lentokoneeseen ja koneen kiihdyttäessä ja noustessa pillahdin itkuun. Laskeutuessa Espanjaan oli taas itkun paikka, korvat oli niin lukossa että koko päätä pakotti. Onneks sekin helpotti. En todellakaan uskonu elämäni ensimmäisen ulkomaanmatkan olevan mitään tämmöstä. Joka päivä mä haikeudella muistelen miten hauskaa meillä oli ja sydän halajaa takas enemmän ku mitään. Yks ehdottomasti elämäni parhaista viikoista. Absolutely. Oon täysin 200% valmis säästään rahat ja lähteen uudestaan johonkin huippukohteeseen. Ja ens kesänä takas Magaluffiin.

Kuva1051

Mua pyydettiin tänään töihin, mutta nukuin ku tekstari tuli. En olis muutenkaa menny. Oon ny niin masentunu ja jotain että ei vois vähempää kiinnostaa. Silti niitä töitä on tehtävä, mutta päätin että tällä viikolla en tee yhtäkää pöntön puunaus vuoroo jollei sitä ole etukäteen mun työvuorolistaan merkattu. That's it. 

Kuva1053

Tän päivän vois (yrittää) kuluttaa jotenki järkevästi. Tai sitte vaan meen suihkuun, heitän mun makeistaki makeimman uuden nahkarotsin niskaan ja lähen kiitään tolla maantiekiitäjällä johonki päin Suomee. Vaikka vaan kahville tai kaupoille. Lenkille meen vasta ku Elliina tulee töistä, meidän piti mennä yhdes jo aamupäivästä mutta nukuttiin molemmat ohi herätyskellon. Onks meillä vieläki univelkaa?

Kuva1050

Sorry tästä romaanista mutta nyt vaan tulee sanoja ja sormet sauhuaa näppäimistöllä. Ehdotan muuten kuuntelemaan ton Robbie Williams - Candy biisin, se on tosi hyväntuulinen. Tekee oikeen mieli hyppiä ja riehua. Nyt meen riehuun aamupalalle ja suihkuun. Sit voisin mennä Elliinan kaupan kautta johkippäin ja soitella vaik kavereita läpi että viihdyttäkkee minnuu. Heippahei, kuulumisiin!

Ainiin, ajatuksissa on myllertäny tämmönen joissain blogeissa kiertäny "bucket list". Eli ikäänkuin kerron vaikka yhdessä postauksessa yhden asian jonka haluan tehdä ennen kuolemaa. Tai jos oikeen innostun, niin vaikka useammankin per postaus. Ensimmäinen asia mun ämpärilistalla on oikein niinkin teemaan sopivasti:

1. Käy uudestaan Magaluffissa. (Ylläri)

hey ho here she goes
either a little too high or a little too low
got no self-esteem and vertigo
cause she thinks shes made of candy

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti