3. lokakuuta 2012

Pikakuulumiset


E: Tulin nyt ihan hätäsesti vähä jakeleen kuulumisiani, joissa ei kyllä sortsit vaan oo oikeen mitään kerrottavaa. Oon viettäny lokakuun ekat päivät ihan vaan jossain pimennossa, enkä tiä yhtään mihin nää päivät on kulunu. Töitä töitä ja töitä, sit vähä lenkkejä iltapimeessä ja eilen sain jopa aikaseks raahattua matkalaukun vintiltä alas. Nyt laukussa on jo liikaa vaatteita, joten seuraavaks alan varmaan karsiin niitä sieltä pois. Huomenna vielä pitäis pakata kengät, ja kaikki muu ku vaatteet. Eli loppusilausta (isoo sellasta) vaille ollaan valmiita!

IMG_5426 (1) IMG_5427

Tänään me tehtiin Eetun kans pikavisiitti Tampereelle, Eetu sai uuden puhelimen ja vaatteita, ja mä puolestani hain reissuavarten semmosen kivan kätevän Niken kassin käsimatkatavaroille, joka saa myös toimia rantakassina. Sen lisäks ostin meikkejä, pakollisia pikkutarpeita ja yhden t-paidan. Shoppailu oli vaan siinä kiireessä vähän hankalaa, eetun soittaessa mun kokoajan sammuvaan htc:ni noin viiden minuutin välein "vauhtia, nyt mennään". Joo, eli kirjaimellisesti pikavisiitti, mutta kaikki tarvittava löyty.

IMG_5234
IMG_4878

Jokatapauksessa en kumminkaan enää jaksanu tänään lähtee maalta ajeleen takas kämpille, joten päätin jäädä tänne yöks, edistäen huomista pakkaus-ittensälaitto-kynsienlakkaus-viimetinganhankinnat-stressiä, mutta vika ilta rentoudutaan. Äitin kans lenkkeilyä, koska en yksin uskalla täällä maaseudun pimeydessä astua edes ovesta ulos. Pakko silti päästä vähä hengittään raitista ilmaa, joten onneks äiti lupautu mun kanssa vähä lyllertään tonne kylänraitille!

Huh. nyt henkistä latautumista huomiseen, vihdoinki me päästään pianpian reissuun!

2 kommenttia :