2. marraskuuta 2012

02112012



Pictures

J: Oon ollu vähä depressed tässä muutaman päivän. Miks? No oisitte varmaa itekki jos tietäsitte. Alkaa kyllä vähä oleen epätoivonen olo ja v-i-t-u-t-t-a-a. "kaikki on viksinvonksin tai ainakin heikunkeikun.." 
Jos mä oisin noita, taikuri tai joku vastaava nii taikoisin kaikki ongelmat unholaan. Miettikää, jos ois oikeesti semmonen paikka ku Unhola. Vois vaa viedä kaikki huolet paperille kirjotettuna sinne ja sinne ne jäis, Unholaan ja sit "ei huolen häivää, päivä on huoleton". Ei muutku mietintämyssy päähän ja Unholaa rakentamaan.

IMG_5517

Kai mun täytyy mennä vääntään jotain mikä lopettas mahan kurnimisen (esim. mummun lihapullat <3) ja sen jälkeen suunnata sielunkumppanini sohvan syleilyyn, avata telefuunkkeni ja pistää joku sarja pyörii. Frendit on ainut mielenkohottaja, sounds good. Pakatakki pitäs, jollei nyt oikeesti meinaa lähtee passi ja hammasharja tyylillä laivalle. Sit on lähettävä lenkille tonne SATEESEEN, fuck yeah. Matkalla voisin järkätä kirppispöytää. Jossai vaiheessa äiti tulee käymään kylässä. See ya later alligator.

01. Käy uudestaan Magaluffissa. (Ylläri)
02. Käy Tshernobylissä.
03. Käy Norjassa.
04. Hae ajamalla auto saksasta.
05. Ota vähintään 2 tatuointia.
06. Hae (ja pääse) poliisikouluun.
07. Hae seuraavassa haussa kouluun.
08. Aja moottoripyöräkortti.
09. Osta moottoripyörä.
10. Rikastu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti