18. marraskuuta 2012

pienet joulut merellä

J: ajattelin täs ny kertoo teille meitsin viikonlopusta ja kekkaloinnista itämerellä. Perjantaina siis hyppäsin pomon ja parin muun työkamun kans bussiin ja lähettiin ajaan kohti turkua. Sanna tuli kans kyytiin ja meillä oli hyvä meno. Päästiin laivaan ja meininki nousi, pienten hyttitaistelujen jälkeen päästiin kattoon miltä baareissa näyttää. Jossain vaiheessa mun piti saada korkkarit jalasta pois, ja me Sannan kanssa sitte kadotettiin koko muu väki. Neljän tytön voimin tarvottiin ilta läpi kaikenmaailman insinöörien, mafiosojen ja leipäkuskien siivittämänä. Jossain vaiheessa mä hepailin pitkin laivaa jo yksin, mutta pikkuhiljaa tuttuja naamoja alko tulla vastaan. Päästiin nukkuunki hyvissä ajoin, ja seuraava päivä oli pelottavan rauhallinen.
(ps, sori kuvien laadusta. mukana messissä oli vanha pikkukamera ja puhelin)

IMG_1729 IMG_1720 Kuva1191 IMG_1714 IMG_1709

Mä jäin erään valtsulaisen kanssa hyttiin, meidän oli tarkotus ottaa lepoo mutta tajuttiinki olevamme niin suuria vain elämää faneja että keskityttiin kertoon omia parhaita paloja siitä sarjasta. Me yritettiin nukkua, mut saatiin aikaseks oltua kaks minuuttia hiljaa kunnes alotettiin taas parantaan maailmaa juttelemalla ja lähtemällä taxfree kierrokselle. Ostettiin tuliaiset (elliinalle hello kitty purkkaa) ja käytiin syömässä kämäset ateriat.
Muu porukkaki löysi meidät ja päätettiin lähtee uuteen nousuun. Loppuilta meni suomibaarissa Sannan kanssa ja välillä muita treffatessa. Bussikin löyty ja meininki oli aika katossa. Jopa tullessa bussissa nähdyt eläkeläismammat oli saanu lonkeroo ja jos niillä niin joillain oli hurjaaki hurjempi meno ja raisut puheet.
Jatkettiin tinaamista ja pidettiin hauskaa, kunnes mä sammuin nokialla ja heräsin tampereella. Piristi kummasti ja pian oltiinki jo Sannalla ja odotettiin kyytiä venttiiliin.

Kuva1198 IMG_1728

Siellähän meitsille vasta alko alkoholi maittaa. Oli toosi hauskaa, oon ollu vensussa viimeks keväällä! Oli kiva nähdä kaikkia tuttuja ja siellä me paineltiin meneen ja Sannan vedettyä kaks viimestä kasipalloo, sitä sai keräillä vähä kaikkialta :--D onneks meitsi ja pomo piti siitä hyvän huolen, ku Sanna konttas lattialla ja pyllähti komeesti pihalla ja tultiin me aika näyttävästi rappusetki alas.
Hyvälle laivareissulle hyvä päätös paikallisessa. Oli tosi erilainen reissuporukka mihin oon normaalisti tottunu, mukavaa vaihtelua :--)

Tänään me Sannan kans vaan koomailtiin, makoiltiin ja katottiin varasto. Sit käytii vielä vetämässä kebabeläintä nassuun. Paras hoitolääke.

Kuva1199 kuva1201

3 kommenttia :