1. marraskuuta 2012

marraskuu


 E: Huh, nyt on jo marraskuu! Niin se talvi vaan tulee väistämättä kovaa vauhtia. On marraskuu parempi ku lokakuu, alkaa vähitellen toivottavasti noi loskakelit väheneen.
Eilinen meni aikalailla ku sumussa ohi. Nukuin pitkään, käytii Jaanan kans vähä pihalla reippailemas ja illan vietinki sit kokonaan töissä. Ei mitään erikoista siis. Ja tänään olis tiedossa varmaan päivä aikalailla samanlaisen kaavan mukaan. Kohta lähetää Jaanan kans lenkille, jonka jälkeen käyn vähä täydentämäs kirppispöytää ja meen taas illaks töihin.

IMG_6180 IMG_6177

Onneks huomenna on aamuvuoro ja kerkiää siis duunaileen muutakin. Päivä on taas jo tällee etukäteen aikalailla aikataulutettu, mutta minkäs teet. Tiedossa on pumppia, ostoksia, pakkausta, alkoholivaraston täydennystä viikonloppua ajatellen, sekä ajoissa nukkuun menon pakko. Herätys lauantaina ku tosiaan on silloin 5.00. Oh shit.

IMG_5397 IMG_5395

Oon jo ihan täpinöissä viikonlopusta, enkä malttais enää pysyä pöksyissäni. Ollaan varattu toi risteily jo heinäkuussa, ja aika on menny ihan jäätävän nopeeta ja ihan yhtäkkiä se matka on jo kolmen päivän päästä edessä. Aika menee muutenki ihan hurjaa vauhtia, miettikää hei, seittemän viikkoo jouluun! Ei oo paljoo enää siihenkää. Jos olis fiksu, kohta pitäs ehkä alkaa jo tuskaileen joululahjojen kans. Mutta ku ei oo, mä varmaan taas havahdun joskus viikkoo ennempää siihen, että kaikki on ostamatta. Mä vähä niinku jokavuosi odotan, et ne vaan ilmestyis paketteihin, tsädääm ja sit mä vaan voin jakaa ne ihmisille.

IMG_6169
Mut nyt lenkkeilee, moi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti