26. marraskuuta 2012

10 faktaa Elliinasta

J: Sain tossa viime viikolla idean Annan ja Sebastianin blogista, että meki voitas Ellyn kanssa tehdä 10 faktaa toisistamme. Mä päätin alottaa, ja varotan jo etukäteen. Tiedän Elliinan olevan vähä laiska tämmösten kans, mutta ehkä se saa aikanaan homman hoidettua ;--)

IMG_2778

01. Kun Elliina pääsee ääneen, se ei ihan hetkeen lopu. Me ei poikien kanssa oikeen koskaan tiedetty, että mistä se kaikki puhe oikeen pulppuaa. Sillä vaan on kauheesti asiaa.

IMG_0335

02. Ellinan kanssa ei kannata olla riidoissa. Sekin osaa tehdä välillä kärpäsestä härkäsen ja pahinta sen kanssa riitelyssä on se kun se ignooraa ihan täysin. Ei vastaa puhelimeen, viesteihin.. ei mihinkään.
Jossain vaiheessa sen yksin mietittyään se tulee järkiinsä ja riita saadaan sovittua :--D en oo koskaan tavannu toista tollasta "riitelijää". Silti me ollaan 13-14 vuoden aikana riidelty.. 2-3 kertaa? =D

KUVA (23)

03. Pettämätön huumorintaju. Sairasta läppää. Parasta on, ku ollaan molemmat väsyneitä nii sairain juttu lentää silloin. Niin pimeetä juttua on tullu vuosien varsilla heitettyä että naurattaa ajatellakki.

IMG_6890

04. Se syö purkkaa. Niin moni muukin, mutta sillä on melkein 24/7 purkka suussa. Mä en tajua, miten se ehtii joka välissä ottaa uuden purkan. Sillä on keittiössä purkkakippo, makkarissa purkkakippo, varmaan jokaisen takin taskussa purkkaa, jokaisessa laukussa purkkaa, työliivin taskussaki on varppina purkkapötkö ja en yllättyis jos sukanvarrestaki tulis semmonen hubbabubba nauha.

IMG_7789

05. Elliina haluais pelata lätkää. Ainaki kerran vuodessa se mainittee asiasta, mutta on kuulemma liian huono mennäkseen kokeileen johki naisten joukkueeseen.

IMG_2518

06. Ette halua tavata kiukkusta Elliinaa. Sen kans yhdessä asuessa se sanoo esim. whatsapilla jos se on kiukkunen nii mä osaan täällä varautua välmiiks esim ku se tulee töistä. Yleensä sen tullessa töistä kiukkusena, se löytää jotain mikä kämpässä on huonosti ja alkaa täynnä tulta ja tappuraa takki päällä laittaa kuntoon kämppää ennenku voi taltuttaa kiukkua esim. ruualla tai unella :--D Silloin mä oon vaan hiljaa.

IMG_2501

07. Sillä on maailman paras "räkänen nauru" :--D tätä kuulee silloin ku ollaan väsyneitä ja sana ryijy saa kyynelkanavista naurukyyneleet virtaan.

IMG_1082

08. Urheiluhullu. Joskus muutama kolme vuotta sitte sitä puri liikuntakärpänen ja on ollu hienoo seurata sivusta miten se saavuttaa omia tavotteitaan ja on koko ajan enemmän tyytyväinen itteensä. Oon kateellinen sen päättäväisyydestä.

IMG_5954

09. Hyvä ystävä. Se osaa lohduttaa ja sanoo juuri oikeet sanat tilanteen helpottumiseen. Luulen, että tää on siks ku meidän kaveriporukassa kaikki tytöt on aina ensimmäisenä avautunu Elliinalle. Se vaan osaa sen. Yhtenä juhannuksena vollotin jotain miesjuttuja sille ja se toi fazerin sinistä suklaata, halas, kuunteli ja kerto neuvonsa. Ja taas oli kaikki hyvin :--)

YBF (85)

10. Täsmällinen Elliina ei ole. "vartin päästä valmis" kun kuuluu puhelimesta, kahdeksassa tapauksessa kymmenestä joudut odottaan puoli tuntia. Se ei koskaan oo siinä kohdassa tulossa missä sanoo "oon ohituskaistalla" on oikeesti niin, että sillä on sinne ohituskaistalle ainaki 5minuutin matka.
Jos menee Elliinan kyytis jumppaan, siellä ollaan 90% aina viimetingassa. Mua ahdistaa, koska mä haluan aina olla ajoissa paikalla :D

IMG_3088

+ Rehellinen, luotettava, avoin, hauska, ihana, kaunis, sekopäinen, sopivasti hullu ja parasta seuraa.
Kuvat täytyy valita tarkkuudella, muuten tulee noottia :--D

 Kuva0016

2 kommenttia :