1. tammikuuta 2013

2013

E: Joo, voiko olla tylsempää otsikkoo? No, mutta uus vuosi ja uudet kujeet on nyt edessä. Tällain pikasesti mietittynä vuosi 2012 oli kyllä kaikenkaikkiaan tosi onnistunu. Tein töitä, liikuin, muutin, kävin festareilla, reissasin muutenki paljon, oltiin Mallorcalla ja Levillä, sain uusia kamuja, hengattiin kouvolanpoikien kans täälä ja sielä, juhlin vähän liikaaki, mursin käteni ja olin 6 viikkoo sairaslomalla, Saatiin Anna takas Suomeen, kävin monta kertaa laivalla ja vietin hurjan kivan kesän. Nää nyt tuli päällimmäisenä mieleen, olishan tota listaa voinu vielä jatkaa vaikka kuinka. Toivottavasti vuodesta 2013 tulee vähintäänki yhtä kiva, ku edellisestä. Juhannus todennäkösesti Himoksella ja uus Levin reissu ja uus Mallorcan reissu nyt on ainaki suunniteltuna ja edessä!

Mun viimepäiviin on oikeestaan sisältyny jumppaa, jumppaa, juoksua, töitä ja sit tietty tota uudenvuoden juhlintaa. Normi arkee melkeinpä. Huomenna alotetaan tän vuoden työt puoli kuuden herätyksellä ja viikonloppuna pitäis lähtee Himoksella pyörähtään, jos on hyvä ilma. Viimekerralla mursin sielä käteni, joten jos tällälkertaa laskisin ihan vaan suksilla ja säästyisin isommilta vahingoilta. Kivaa päästä taas laskeen!

IMG_6507 IMG_6510

Oltiin äsken äitin kans lenkillä tuola pimeessä ja märässä kelissä. Sielä oli liukasta! Meinasin pannuttaa kunnolla pariinki kertaan, ei oo ihan mitkään parhaat kelit ollu. Nyt on hyvä mennä unille, ku kävi vähä ulkona reippailemassa. Hyvää uuttavuotta kaikille!

IMG_6907IMG_6909

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti