22. tammikuuta 2013

viikonloppu, lauantain ja sunnuntain käsittävä ajanjakso.

J&E: Molemmat ollaan varmaan sanottuki, että meillä oli kiva viikonloppu! Perjantaina saatiin extempore kutsu poikien pikku kekkaloihin. Sinnehän me sitte suunnistettiin kukin omasta sijainnistaan. Pojat oli päättäny vähä lämmittää takkaa, joten helotettiin kaikki punasina ku oltais oltu tuhannenjurris, vaikka alkoholi ei tän viikonlopun suunnitelmiin kuulunukkaa.
Loppujen lopuks jätettiin muut juhliin ja paineltiin ite nukkuun kotiin.

Lauantaina meillä tais olla sekä suunnitelma- että vaatekriisit, Kumpikaa ei halunnu jäädä kotihiireks, mutta silti ei ollu minkäälaista pelisuunnitelmaa. Anneli feidas meidät jo alkuillasta ja valitti mielummin oman sängyn. (ollaan edelleenki katkeria.)
Pitkien mutkien kautta me päädyttiin Onniin. Siellä oli taas perustutut ja päästiin jällen kerran näyttään meidän silmiähivelevän uskomattomia dancemuuveja. Sitte taas ajettiin kotsaan ja Elliina hepaili jo autossa unen rajamailla. Oli se sentään kaks tuntia nukkunu edellisenä yönä :-D

IMG_0481 moik

Sunnuntaina me käytiin Annan ja Sannan voimin leffassa. Elokuvana toimi Paperboy, älkää vaivautuko kattoon sitä. Se oli ällöttävä, tylsä ja huono. Ei paljo auttanu vaikka siinä Zac Efron seikkailikin. Sitte me käytiin vielä evästämässä bella romassa leffapäivän päätteeks.

Huomenna mennään vielä kattoon Sannaa vikaa kertaa ennenku se hyppää lentsikkaan ja katoo vuodeks Ausseihin.

P.s. Me ollaan vähä järkätty meidän makuukammioo uusiks. Raahattiin tänne vierashuoneen sohva ja muutettiin vähä sänkyjen ja vaatekaappien paikkaa. Nyt Jaanalla on oma datausnurkkaus, lattiassa hienot raahausjäljet kaapista ja voi että meillä oli hauskaa!

collageIMG_0466

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti